Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Chaty Ždáň - Slapy

Slapy

Každá chata je plně vybavena pro plnohodnotný pobyt čtyřčlenné rodiny.Ubytovací kapacitu každé chaty lze rozšířit ještě o další dvě lůžka formou přistýlky. V každé chatě je k dispozici sprcha, splachovací záchod, lednička s mrazákem, dvojvařič, rychlovarná konvice, kompletně vybavená kuchyně. Povlečení, ručníky a utěrky jsou samozřejmostí. V případě chladnějšího počasí lze přitopit v krbových kam…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Každá chata je plně vybavena pro plnohodnotný pobyt čtyřčlenné rodiny.Ubytovací kapacitu každé chaty lze rozšířit ještě o další dvě lůžka formou přistýlky. V každé chatě je k dispozici sprcha, splachovací záchod, lednička s mrazákem, dvojvařič, rychlovarná konvice, kompletně vybavená kuchyně. Povlečení, ručníky a utěrky jsou samozřejmostí. V případě chladnějšího počasí lze přitopit v krbových kamnech. Před každou chatou je k dispozici zahradní nábytek se slunečníkem a zahradní gril. Parkování aut je zajištěno též na oploceném pozemku. Za poplatek 60 Kč /den zde ubytujeme i vašeho pejska.

Možnosti stravování

Vlastní.

Popis okolí

Chaty se nacházejí v lokalitě Slapské přehrady na malebném poloostrově Ždáň, který je vzdálen necelé 3 kilometry od samotné obce Slapy a cca 35 kilometrů jihozápadně od Prahy. Chaty se nacházejí ve vnitřní části poloostrova v klidné části mino veřejné komunikace. V areálu se nachází též betonový ping pongový stůl, ohniště a betonový zahradní gril s udírnou. Okolo poloostrova se rozprostírá volně přístupná pláž s písčitým přístupem do vody.

Tipy na výlet po okolí

Celý poloostrov se dynamicky rozvíjí zásluhou turistického ruchu a zajímavou návštěvou může být kromě výletů parníkem, návštěva jedné z restaurací nebo hotelu, kde je možné dojednat polopenzi. Také je zde možné za poplatek navštívit hřiště minigolfu,aerobic, tenisové kurty. Také je zde půjčovna loděk, kde je možné zapůjčení i pro rybáře mimo pracovní dobu.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Trampské Pikovice 2024

14.09.2024 - 14.09.2024
Ke Stezce

31. ročník Festivalu trampských, country a folkových skupin.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete