Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Club pilotů - Bystřice

Bystřice

Romantický penzion se nachází přímo v areálu veřejného vnitrostátního a mezinárodního letiště v Nesvačilech u Bystřice, 45 km od Prahy, 8 km od Benešova.Otevřeno celoročně.10 příjemně zařízených prostorných pokojů s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, minibarem.V objektu moderně vybavené fitness centrum. Útulná restaurace s kapacitou 40 osob, maďarské speciality, vína, pálenky, hotová jídla, dě…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nesvačily 134, Bystřice
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Benešov
Obec
Bystřice

Fotogalerie k článku

Romantický penzion se nachází přímo v areálu veřejného vnitrostátního a mezinárodního letiště v Nesvačilech u Bystřice, 45 km od Prahy, 8 km od Benešova.Otevřeno celoročně.10 příjemně zařízených prostorných pokojů s vlastním sociálním zařízením, TV/SAT, minibarem.V objektu moderně vybavené fitness centrum. Útulná restaurace s kapacitou 40 osob, maďarské speciality, vína, pálenky, hotová jídla, dětská jídla, poháry, dezerty. Rodinné oslavy, menší svatební hostiny či firemní akce, od dubna venkovní terasa.Parkoviště přímo před objektem.

Možnosti stravování

Celodenní stravování,snídané bufetovým způsobem, obědy i večeře výběrem z jídelního lístku, možnost sestavení speciálního menu po dohodě se zákazníkem.

Popis okolí

Penzion se nachází v regionu Posázaví, mikroregion Džbány, který je spojením krásné přírody a aktivního odpočinku.V okolí je velké množství turistických i cyklistických tras, 3 km Golf Resort Konopiště, v Benešově plavecký bazén, venkovní plovárna, tenisové kurty a hřiště.V nedalekém okolí se nachází největší soukromý chov lipických koní v České republice, možnost projížďky kočárem po okolí.

Tipy na výlet po okolí

Státní zámek Konopiště, zámek Jemniště, Hrad Český Šternberk, klášter Sázava, hora Blaník, muzeum motocyklů Konopiště, vojenské technické muzeum Lešany,vyhlídkové lety v místě, projížďky kočárem.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér ve Vlašimi | květen 2024

14.05.2024 - 14.05.2024
Komenského 22, 258 01…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Narozeninový koncert Rádia Blaník 2…

25.05.2024 - 25.05.2024
Konopiště

V sobotu 25. května 2024 se na Konopišti uskuteční každoročně vyprodaný narozeninový koncert Rádia Blaník, kterého se…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete