Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Depandance U Hrádku - Znojmo

Znojmo

Komfortně zařízený penzion s restaurací situovaný nedaleko města Znojma a Vranovské přehrady v samotném centru Národního parku Podyjí , nedaleko kouzelného kaňonu řeky Dyje. Okolí penzionu lemuje netknutá příroda Np Podyjí ,pyšnící se pohádkově krásnou přírodou s tak bohatou flórou a faunou,kterou byste jen stěží ve střední Evropě hledali. Široká nabídka možností našeho penzionu osloví nejen příz…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lukov/98, Znojmo
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Znojmo
Obec
Znojmo

Fotogalerie k článku

Komfortně zařízený penzion s restaurací situovaný nedaleko města Znojma a Vranovské přehrady v samotném centru Národního parku Podyjí , nedaleko kouzelného kaňonu řeky Dyje. Okolí penzionu lemuje netknutá příroda Np Podyjí ,pyšnící se pohádkově krásnou přírodou s tak bohatou flórou a faunou,kterou byste jen stěží ve střední Evropě hledali. Široká nabídka možností našeho penzionu osloví nejen příznivce aktivní dovolené, ale i Vás všechny kteří hledají klidnou rodinnou dovolenou v přírodě s důrazem na vysoký standard ubytování.Vzhledem k příznivé poloze nedaleko města Znojma a především hraničního přechodu se sousedním Rakouskem jste našimi vítanými hosty i Vy firemní zákazníci.Penzion U Hrádku ***+ Vám nabízí komfortní hotelové pokoje v uzavřeném pečlivě udržovaném areálu,s rodinnou atmosférou a důrazem na individuální přístup k hostům.Přívětivá kombinace současného moderního designu,romantika a klid venkova Vám jistězpříjemní Vaši poklidnou rodinou dovolenou,víkendový nebo pracovní pobyt.Obklopí Váskouzelná příroda – nekonečná úrodná pole,ovocné aleje,kvalitní vinice a vinné sklípky –přímo v centru Národního parku Podyjí.Cykloturistická stezka " Národním parkem Podyjí"jen těsně míjí náš penzion a provede Vás celým tímto kouzelným krajem – výhledy na meandry Dyje patří k jedněm z nejkrásnějších.Nadstandardně zařízené pokoje s výhledem do Národního parku Podyjí nebo pečlivě udržované zahrady, jsou vybaveny pohodlnou manželskou postelí , vlastním sociálnímzázemím s fénem,trezorem,televizí,dobře vybaveným minibarem a bezdrátovým připojenímk internetu WiFi . Pro Vaše absolutní pohodlí zajišťujeme pokojový servis v dennímintervalu.Rádi Vám zapůjčíme dětskou postýlku s peřinkami a povlečením,mikrovlnoutroubu nebo třeba i DVD přehrávač.A nemáte-li sebou Váš notebook můžete využít možnostipřipojení k internetu náš volně přístupný počítač v restauraci.Penzion mimo jiné splňujepřísná kritéria několika certifikací ,které Vám zaručí řadu nadstandardních služeb. Velká oplocená zahrada s pečlivou parkovou úpravou a letní terasou Vím umožní diskrétnínerušenou relaxaci , bezpečný pohyb malých dětí s možností sportovního vyžití. Samozřejmostí je dětské hřiště se skluzavkou ,houpačky a pískoviště. V restauraci penzionu je k dispozici dostatečný počet dětských židliček.Parkování je zajištěno na vlastním pozemku u vchodu penzionu bez poplatku a zaručuje Vám dokonalý přehled o dění v okolí Vašeho čtyřkolového miláčka. Vaše kola je možné uschovat v samostatné, bezpečně uzavřené místnosti.

Možnosti stravování

Celodenní výlet čí náročný pracovní den Vám rádi zpestříme naší nabídkou zážitkovégastronomie.Posezení na letní terase se sklenicí vína a s nádherným výhledem do otevřenékrajiny Vám,jak doufáme, jistě učaruje.Ucelená nabídka toho nejlepšího firmy Znovín Znojmo a.s.,vinařství rodiny Špalkovi z Nového Šaldorfu,vinařství pana Stanislava Mádlaz Velkých Bílovic a dalších moravských vinařů s možností řízené degustace Vás jistě zasvětído tajů moravských vín.Vinařství na Moravě patří k jedněm z nejstarších v Evropě.Důkazem toho je nesčetné množství historických sklepů,sklípků a kvalitních vinic,které nám dávají bílá a červená vína s nezaměnitelným moravským charakterem .Vinařské stezky se klikatí mezi vinicemi,nekonečnými poli a listnatými lesy a provedou Vás celým tímto nádherným vinařským krajem.Oblast Vám po celý rok nabízí mnoho zajímavých vinařských akcí , s možností posezení ve vinném sklípku a další doprovodné služby.Rádi Vám poradíme kde ochutnat a jak zakoupit moravská vína.Doporučíme a zajistíme Vám řízenou degustaci a pomůžeme Vám s přípravou Vašeho vinařského turistického programu.

Popis okolí

Podyjí ,jeden z nejpůvabnějších koutů Jižní Moravy,Vám poskytne mnoho možností k výletům za poznáním , historií , přírodou , vinařstvím , odpočinkem a relaxací.Do historického města Znojma , sousedního Rakouska nebo na Vranovskou přehradu se pohodlně přepravíte pěšky na kole i autem.Penzion leží přímo na cykloturistické trase Greenways Praha -VídeňV bezprostřední blízkosti penzionu můžete taktéž navázat na nesčetné množství turistických , cykloturistických a vinařských tras ,které protínají celý Národní park Podyjí a pokračují přes hraniční přechod Čížov – Hardegg popř.Hnanice –Mitterretzbach do Národního parku Thayatal v sousedním Rakousku.Rádi Vám zapůjčíme kola a poradíme s přípravou individuálního turistického programu,Nabídneme Vám k zakoupení aktuální turistickou mapu nebo třeba i pohlednici okolí. V širším okolí nalezneme nejen mnoho cenných kulturní a technických památek ,aleI řadu kouzelných hradů ,zámků a zřícenin.

Tipy na výlet po okolí

V širším okolí nalezneme nejen mnoho cenných kulturní a technických památek ,ale I řadu kouzelných hradů ,zámků a zřícenin. Zříceniny: Nový Hrádek 3 km , Fernštejn 20 Km , Cornštejn 15KmHrady: Hardegg 6 km , Znojmo 10km , Bítov 20 Km Zámky: Vranov nad Dyjí 10 km , Jaroměřice na Rokytnou 35Km , Riegersburg 20Km , Uherčice 30m , Jevišovice 30 Km a jinéIdeální podmínky pro koupání a rybolov Vám zajistí "Moravský balaton "Vranovská , Výrovická nebo Jevišovická přehrada.Od roku 2004 je ve Znojmě , v těsném sousedství s Louckým klášterem, otevřeno nové velkoryse pojaté koupaliště. V Rakousku určitě mimo jiné stojí za návštěvu Safaripark v Gänserndorfu , zámek vRiegersburgu patřící k nejkrásnějším v Rakousku ,vinařské a historicky cenné městečkoRetz, termální lázně s aguaparkem v Laa n.d.Thaya ,ale především hlavní město Rakouska Vídeň.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

JAROVÍN Znojmo 2024

03.05.2024 - 03.05.2024
Znojmo

NEJVĚTŠÍ DEGUSTACE FRIZZANTE A RŮŽOVÝCH VÍN V ČESKÉ REPUBLICE. AKCE SE KONÁ V PŘEDVEČER PŘEDSTAVENÍ NOVÝCH VÍN VOC…

Královský košt Znojmo 2024

26.10.2024 - 26.10.2024
Klášter Louka - Znojmo

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete