Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Dětské letní tábory - Chyšky

Chyšky

Kapacita tábora cca 200 lůžek ve 37 čtyř až šestilůžkových chatách typu LADA se standardním vybavením. V případě nepříznivého počasí možnost přitápění el. akumulačními kamny. Pro starší děti jsou připraveny stany s podsadou. Pro účely dětských zotavovacích akcí též samostatná ošetřovna a marodka s kapacitou odpovídající celkové kapacitě tábora.V areálu jsou volejbalová hřiště, hřiště na malou kop…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
RS Růžená - CK Topinka, Chyšky
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Písek
Obec
Chyšky

Fotogalerie k článku

Kapacita tábora cca 200 lůžek ve 37 čtyř až šestilůžkových chatách typu LADA se standardním vybavením. V případě nepříznivého počasí možnost přitápění el. akumulačními kamny. Pro starší děti jsou připraveny stany s podsadou. Pro účely dětských zotavovacích akcí též samostatná ošetřovna a marodka s kapacitou odpovídající celkové kapacitě tábora.V areálu jsou volejbalová hřiště, hřiště na malou kopanou, stolní tenis, vlastní pláž u rybníka a další velké plochy k různým hrám a sportu. Sportovní vybavení je samozřejmostí. Televize, video, hi-fi, sportovní potřeby míče, stolní tenis, vzduchovky, buzoly. V případě nepříznivého počasí možnost využití jídelen, učeben, zastřešené terasy s krbem - možnost opékání špekáčků, večerního posezení apod. Na terase je umístěn mincovní telefonní automat.

Možnosti stravování

Stravování v plné penzi 5x denně plus pitný režim. Stravování je v souladu s příslušnými požadavky pro dětskou rekreaci a probíhá ve dvou jídelnách s celkovou kapacitou cca. 150 míst k sezení.

Popis okolí

Středisko se nachází na samotě, v katastru obce Chyšky okres Písek , přibližně v polovině cesty mezi Sedlcem-Prčice a Milevskem. Nejbližší větší obec - Nosetín je vzdálena 2 km. Objekt je položen na břehu rybníka Pařezitý, jehož vlastní pláž je součástí tábora. Okolí nabízí klidné, ničím nerušené, ekologicky čisté prostředí zalesněné krajiny. Okolí dává dostatečný prostor k výletům do přírody, dostupné jsou i hrad Zvíkov a zámek Orlík.

Tipy na výlet po okolí

- Návštěva zámku Orlík nebo hradu Zvíkov našimi autobusy. Možnost projížďky parníkem po přehradní nádrži Orlík.- Aquapark Příbram- Motokáry v Táboře- Mnoho výletů po turistických trasách v okolí střediska

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Písecký víkend módy a designu 2024 …

17.05.2024 - 18.05.2024
Kulturní dům a…

Písecký víkend módy a designu je oslavou české módy, udržitelné výroby a poctivého řemesla. Nabídne jedinečnou módní…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete