Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Dobrá chata - Stachy

Stachy

Horská chata pro rodiny s dětským servisem (jídelní židlička, jídelní servis, nočník, vanička, protiskluzová podložka, dětská ramínka, herna s DVD, klavírem, klouzačkou, hračkami, dětské hřiště s trampolínou, oplocené hřiště na míčové hry, sáně, boby, míče..), přímo pod lanovou dráhou a sjezdovkou Zadov – Churáňov, cyklotrasy, běžování, sjezdování. Dětské tematické víkendy.Dobrá chata nabízí ubyt…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zadov 312, Stachy
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Stachy

Fotogalerie k článku

Horská chata pro rodiny s dětským servisem (jídelní židlička, jídelní servis, nočník, vanička, protiskluzová podložka, dětská ramínka, herna s DVD, klavírem, klouzačkou, hračkami, dětské hřiště s trampolínou, oplocené hřiště na míčové hry, sáně, boby, míče..), přímo pod lanovou dráhou a sjezdovkou Zadov – Churáňov, cyklotrasy, běžování, sjezdování. Dětské tematické víkendy.

Dobrá chata nabízí ubytování až pro 45 osob ve čtyřech typech pokojů s vlastním sociálním zařízením, domácí kuchyní v restauraci s kapacitou pro 90 osob a další služby, které oceníte jak v zimě, tak i v létě. Pro děti je připravená nová dětská herna a pro relaxaci a odpočinek sauna a masáže. Zajistíme pro Vás kompletní cateringové služby, realizaci jakékoliv společenské akce na klíč a to přímo u nás na DOBRÉ CHATĚ nebo na Vámi zvoleném místě.

Služeb Dobré chaty využívají, mimo jiné, české i nadnárodní společnosti, které u nás pořádají školení, semináře, teambuildingové akce, firemní večírky nebo školy v přírodě a zimní tábory a.j. Mezi našimi stálými hosty jsou i vrcholoví sportovci.

 

Možnosti stravování

 Celoročně otevřená nekuřácká restaurace, gurmánské akce a hotová jídla.

Popis okolí

Dobrá chata nabízí celoroční ubytování v srdci Šumavy v horském, rekreačně sportovním areálu Zadov – Churáňov.

Dobrá chata leží v panenské přírodě Národního parku a CHKO Šumava, v těsné blízkosti sjezdovek, 20m od nástupní stanice sedačkové lanovky Zadov - Churáňov, u cykloturistických a běžkařských tras. 

Tipy na výlet po okolí

CHKO Šumava, rozhledna Javorník, Prachatice, Vimperk zámek a sklárna, Hasičské muzeum Stachy

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete