Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Ermi hotel - Jince

Jince

Jedná se o historický objekt původního sanatoria MUDr. Josefa Šírka z r.1932, jehož kompletní rekonstrukce byla dokončena v srpnu 2008. Náš rodinný hotel s celoročním provozem je umístěn na okraji městyse Jince, ležícím 50 km jihozápadně od Prahy, v klidném prostředí, svou polohou i vybavením ideální jak pro školení, semináře, teambuilding, firemní akce tak i pro rekreační a rodinné po…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Královky/197, Jince
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Příbram
Obec
Jince

Fotogalerie k článku

Jedná se o historický objekt původního sanatoria MUDr. Josefa Šírka z r.1932, jehož kompletní rekonstrukce byla dokončena v srpnu 2008. Náš rodinný hotel s celoročním provozem je umístěn na okraji městyse Jince, ležícím 50 km jihozápadně od Prahy, v klidném prostředí, svou polohou i vybavením ideální jak pro školení, semináře, teambuilding, firemní akce tak i pro rekreační a rodinné pobyty, sportovní, vzdělávací kurzy, rodinné oslavy, svatby … Wellness aktivity ( másáže, kosmetika, manikůra, pedikůra, zábaly, infrasauna, relaxační místnost, pilates, jóga ) pěší turistika, cykloturistika…. Poloha hotelu zajišťuje klidné a příjemné prostředí a ničím nerušený pobyt.

Ubytování

Nabízíme kvalitní ubytování 16 dvoulůžkových s možností přistýlek s celkovou kapacitou 43 lůžek. Každý pokoj je vybaven vlastním hygienickým zařízením, telefonem, TV s LCD monitorem a WIFI připojením. Snídaně je zahrnuta v ceně pokoje. Ceny již od Kč 595 na osobu a noc.

Možnosti stravování

Kromě klasické nabídky máte jedinečnou možnost ochutnat speciality mezinárodní kuchyně připravované z čerstvých surovin. Nabídka naší kuchyně potěší každého návštěvníka, který si chce vychutnat skvělé jídlo v příjemném prostředí. Nechybí jídla z drůbeže, vepřového, ryb nebo různé druhy salátů. Letní terasa nabízí možnost příjemného posezení ve venkovních prostorách. Je situovaná na sluneční straně a její propojení s restaurací vytváří možnost uspořádat společenské akce, grill party a svatby.

Popis okolí

Hotel Ermi se nachází v jedinečném prostředí Brdské vrchoviny- pouze 40 minut z metropole. Nově zrekonstruovaný hotel s příjemnou rodinnou atmosférou, situovaný v krásném přírodním prostředí Brdské vrchoviny pod lesem " Slonovcem" na pozemku o rozloze 1,9 ha s výhledem na bájný vrch Plešivec.

Tipy na výlet po okolí

  • Zámek Hluboš – 3,5 km
  • Zámek Hořovice – 9 km
  • Zámek Dobříš - 12 km
  • Svátá hora – 10 kmKoněpruské jezkyně – 16 km
  • Jezdecký klub RPETY – 7 km
  • Aqua park Příbram – 12 km
  • Plavecký areál Hořovice – 9 km
  • Hrad Točník – 15 km

Proč si vybrat právě nás:

Perfektní servis a vřelé přivítání.
Nabízíme přátelskou atmosféru rodinného podniku.
Spolehlivě plníme všechna přání a požadavky.
Šetříme Váš rozpočet – našim cílem je dlouhodobá spolupráce.
Celoroční provoz
Tím nejdůležitějším pro nás je Vaše spokojenost !
Těšíme se na Vás !!!

Mapa

Zajímavé akce v okolí

43. SILMET Rally Příbram 2024

26.07.2024 - 27.07.2024
Příbram

Poslední červencovou sobotu se uskuteční již 43. ročník Silmet Rally Příbram. Naše domácí rally se pojede v obdobném…

HIGHJUMP 2024 - Hřiměždice

02.08.2024 - 03.08.2024
LOM

Je tomu už dvacet pět let, kdy se v lomu v Hřiměždicích u Příbrami uskutečnil první ročník závodů ve skocích do vody z…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete