Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Euro air camp - Vrchlabí

Vrchlabí

KEMP- leží v turisticky velmi zajímavém regionu Čech s nejvyšším 400mil. let starým pohořím Krkonoše o rozloze 454m2 s nejvyšší horou Sněžka 1602m,které nepatří mezi velehory,ale má vysokohorský charakterklima,flóra,fauna. Svou rozlohou 360km2 patří mezi největší chráněné území střední Evropy a je též chráněným územím organizace Unesco.Kemp se 100 místy je velmi dobře vybaven pro rekreaci s dětmi…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lanovská 172, Vrchlabí
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Vrchlabí

Fotogalerie k článku

KEMP- leží v turisticky velmi zajímavém regionu Čech s nejvyšším 400mil. let starým pohořím Krkonoše o rozloze 454m2 s nejvyšší horou Sněžka 1602m,které nepatří mezi velehory,ale má vysokohorský charakterklima,flóra,fauna. Svou rozlohou 360km2 patří mezi největší chráněné území střední Evropy a je též chráněným územím organizace Unesco.Kemp se 100 místy je velmi dobře vybaven pro rekreaci s dětmi i bez dětí pro dobré,ale i špatné počasí.SOCIÁLNÍ ZAŘÍZENÍ- na hotelové úrovni i pro invalidy,chemické wc,kosmetické boxy,prádelna ,automatické pračky,sušičky,místnost na mytí nádobí,ruční praní,přebalování mimin,bidet a průběžně dbáme na čistotu a hygienu.CHATKY- jsou dvou až čtyřlůžkové prostorné k sezení uvnitř i na terase vybavené šatními skříněmi lůžkovinami vč.povlečení,lednicí a vytápěním. Sociální zařízení je společné s kempem.RECEPCE-Recepce zajišťuje bezplatné kompletní informace o zajímavostech,turistických atrakcích,sportovním vyžití,lékařských službách,výhodných nákupech atd., včetně bezplatné rezervace,případně dopravy,servis,lékařskou pomoc apod. Jsme schopni zajistit různé programy pro kluby,skupiny,včetně stravování,dopravy,průvodce apod. a v mimosezonně nabízíme klidné prostředí a výrazné slevy.V recepci je možno využívat i telefon,počítač s internetem,máme zde i k zapůjčení velmi kvalitní noetbook s internetem a můžete zde využívat i bezdrátový internet na vlastním počítači v okruhu přibližně 50 m od recepce. Součástí recepce je i prodej nopvin,doplňkový prodejpohledy,známky,mapy,informační materiály a knihy a potřeby pro kempaře.Od kempu jezdí pravidelné autobusové linky,speciální cyklobusy a v zimě skibusy.PENSION- v areálu kempu je i pension a letecká škola,informace získáte na telefonu +420499421292 faxem +420499422179 nebo mailem info@lkvr.cz nebo na www.lkvr.cz.

Možnosti stravování

RESTAURACE S BOWLINGEM- a terasou poskytuje sezení pro 120 osob se širokým sortimentem velmi dobrých českých jídel,moučníků,specialit,zmrzlinových pochoutek,nápojů,speciálních míchaných nápojů,míchaných káv a ostatních teplých i chlazených nápojů. Ráno zajišťujeme snídaně formou švédského stolu a prodej širokého sortimentu pečiva, HERNA-u restaurace je hojně využívaná s velkým výběrem hracích automatů pro děti i dospělé a se společenskou místností je vhodným doplňkem do nepříznivého počasí.

Popis okolí

V kempu můžete využívat tenis,volejbal,nohejbal,stolní tenis dětský koutek s houpačkami prolejzačkami,kolotočem a domečkem,trampolíny,25m dlouhý bazén s výškou vody od 40cm do 160cm ....

Tipy na výlet po okolí

TURISTIKA-Krkonoše jsou ideálním místem pro vysokohorskou pěší i cyklo turistiku,díky husté síti dobře značených tras,lanovek,turistických zajímavostí zde najdou uspokojení více i méně zdatní turisté. V zimním období díky vynikajícím sněhovým podmínkám,velkému množství skiparků a husté síti vysokohorských běžeckých tras jsou Krkonoše i rájem zimní turistiky.VOLNÝ ČAS- v blízkém okolí kempu je mnoho možností jak využít volný čas-zastřešené aquaparky,jízdárny,golfové hřiště,tenis,historické stavby,muzea,zimní stadion,vyhlídkové lety,galerie,historie výroby skla, letní bobová dráha,rafting,kanoe,čtyrkolky,horolezecké stěny,paintball,rybolov,lanový dětský park,vodní atrakce,vodopády,skvostné skalní útvary, zoo a mnoho přírodních krás.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Velikonoční veselí 2024 - Špindlerů…

30.03.2024 - 30.03.2024
náměstí

Velikonoční svátky ve Špindlerově Mlýně, zábavné sobotní odpoledne.

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete