Statistika našeho portálu

  • 102 248 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

EURO PENSION - Jablonec nad Nisou

Jablonec nad Nisou

Penzion rodinného typu v klidné obci 4 km od Jablonce nad Nisou.Obec je na úpatí černostudničního hřebenu obklopená lesy.Vybavení: 2-4 lůžkové pokoje každý s vlastním sociálním zařízením, z toho 5 pokojů s plně vybavenou kuchyňkou, společenská místnost s barem a krbem, salónek, vířivá vana.Velká zahrada vhodná i pro sportovní vyžití, venkovní altán s udírnou a grilem možno využívat i za deště a v…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dolní Černá Studnice 101, Jablonec nad Nisou
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Jablonec nad Nisou
Obec
Jablonec nad Nisou

Fotogalerie k článku

Penzion rodinného typu v klidné obci 4 km od Jablonce nad Nisou.Obec je na úpatí černostudničního hřebenu obklopená lesy.Vybavení: 2-4 lůžkové pokoje každý s vlastním sociálním zařízením, z toho 5 pokojů s plně vybavenou kuchyňkou, společenská místnost s barem a krbem, salónek, vířivá vana.Velká zahrada vhodná i pro sportovní vyžití, venkovní altán s udírnou a grilem možno využívat i za deště a v zimě, venkovní ohniště.Objekt také velmi vhodný pro společenské a firemní akce, kurzy a školení, sportovní akce.

Možnosti stravování

- snídaně- při objednání akcí možnost plné penze, polopenze, ev. jen večeře- v apartmánech možno i bez stravy

Popis okolí

Rozhledna Horní Černá Studnice, další jablonecké rozhledny - Královka, Slovanka, Krásný, Kopanina, Špičák, nedaleký Ještěd apod. Výborné podmínky pro turistiku, cykloturistiku, houbaření, v zimě vleky Zásada, Nová Ves, Dobrá Voda, Smržovka, Tanvaldský Špičák a další.

Tipy na výlet po okolí

Ekologická farma Pěnčín, dále exkurze do výrobny skleněných perlí, sklárny, V nedalekém Jablonci n.N. Muzeum skla a bižuterie, Městská hala, krytý bazén, přírodní přehrada. Nedaleko Bozkovské jeskyně, Český ráj a další.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete