Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

EuroAgentur Hotel Cristal Palace - Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Moderní, plně klimatizovaný EA Hotel Cristal Palace se nachází v centru města Mariánské Lázně. Hotel byl postaven a uveden do provozu v roce 1996 na místě původního hotelu stejného jména. Hotel je specialista na léčebné, lázeňské, relaxační, wellness, golfové a lyžařské pobyty. Je nestátním zdravotnickým zařízením. Pod dohledem lékařského personálu probíhají rehabilitační programy z oblasti fyzia…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Moderní, plně klimatizovaný EA Hotel Cristal Palace se nachází v centru města Mariánské Lázně. Hotel byl postaven a uveden do provozu v roce 1996 na místě původního hotelu stejného jména. Hotel je specialista na léčebné, lázeňské, relaxační, wellness, golfové a lyžařské pobyty. Je nestátním zdravotnickým zařízením. Pod dohledem lékařského personálu probíhají rehabilitační programy z oblasti fyziatrie, balneologie a léčebné rehabilitace. V relaxačním centru je možno využít hotelový bazén, saunu, whirlpool i solárium. Prostory EA Hotelu Cristal Palace jsou vyzdobeny uměleckými díly předních českých umělců, Jiřího Anderleho, Jiřího Sopka a Tono Stana. Variabilní kongresový prostor nabízí nejen pro potřeby business klientely kongresový sál, který disponuje kapacitou až 250 účastníků, ale lze jej snadno a rychle rozdělit i na menší salonky pro konference, školení, společenské, kulturní. a firemní akce.

Možnosti stravování

Snídaně formou bufetu. Hosté mají možnost navštívit restauraci, která nabízí široký výběr jídel české i mezinárodní kuchyně, doplněný nabídkou vín z Moravy i známých světových vinařských oblastí. Tradiční kavárna - cukrárna s venkovní terasou a nabídkou vlastních výrobků uspokojuje milovníky sladkostí.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Rádio Ivo: Život nedoceníš 2024 - C…

05.04.2024 - 05.04.2024
Františkánské nám 30/1,…

Galerie 4 zve do Klubu G4 na improvizovanou rozhlasovou hru Rádio Ivo: Život nedoceníš.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete