Statistika našeho portálu

  • 102 339 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

EuroAgentur Hotel Praha - Boží Dar

Boží Dar

Hotel Praha se nachází v obci Boží Dar na náhorní planině v centru Krušných hor,na státní hranici s Německem. Hotel Praha nabízí maximální komfort při Vaší návštěvě Krušných hor. Hotel nabízí ubytování v útulných jednolůžkových, dvoulůžkových, rodinných a mezonetových apartmánech o celkové kapacitě 99 lůžek. Pro náročnější je tu náš hotelový balneo provoz, který nabízí relaxačně reahabilitační ma…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Hotel Praha se nachází v obci Boží Dar na náhorní planině v centru Krušných hor,na státní hranici s Německem. Hotel Praha nabízí maximální komfort při Vaší návštěvě Krušných hor. Hotel nabízí ubytování v útulných jednolůžkových, dvoulůžkových, rodinných a mezonetových apartmánech o celkové kapacitě 99 lůžek. Pro náročnější je tu náš hotelový balneo provoz, který nabízí relaxačně reahabilitační masáže, uhličité koupele, perličkové aroma koupele, podvodní masáže, lymfodrenáže atd.

Možnosti stravování

Navštivte naši krásnou stylovou restauraci a ochutnejte vyhlášené speciality šéfkuchaře. Ve sklepení hotelu se nachází útulná vinárna, kde můžete ochutnat kvalitní česká a moravská vína.

Popis okolí

Boží Dar je svou nadmořskou výškou nejvýše položeným městečkem ve střední Evropě.V současnosti je Boží Dar jedním z významných středisek zimních sportů. V letním období lze provozovat turistiku a cykloturistiku po trasách procházejících okolní překrásnou krajinu.

Tipy na výlet po okolí

Pro milovníky zimních sportů přinášejí Krušné hory skvělé podmínky pro vyžití lyžařů všech věkových kategorií. Středisky zimních rekreace jsou například Klínovec, Boží Dar, Jáchymov, Kovářská, Kraslice, Pernink, Abertamy, Cínovec, Telnice a mnoho dalších. Krušné hory skýtají také mnoho možností pro letní rekreaci, horskou turistiku nebo cyklistické výlety.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete