Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

EuroAgentur Hotel Terasa - Frýdek-Místek

Frýdek-Místek

Nový moderní čtyřhvězdičkový hotel ležící v blízkosti města Frýdek-Místek. Hotel svou polohou a vybavením nabízí široké možnosti využití, od relaxačních a dovolenkových pobytů až po organizování seminářů, školení i kongresů.Hotel nabízí ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích a v apartmá. Všechny pokoje mají kompletní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, TV, rádio, telefon a minibar. K dispozici …

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Nový moderní čtyřhvězdičkový hotel ležící v blízkosti města Frýdek-Místek. Hotel svou polohou a vybavením nabízí široké možnosti využití, od relaxačních a dovolenkových pobytů až po organizování seminářů, školení i kongresů.Hotel nabízí ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích a v apartmá. Všechny pokoje mají kompletní sociální zařízení, vysoušeč vlasů, TV, rádio, telefon a minibar. K dispozici je vlastní parkoviště.

Možnosti stravování

K dispozici je útulně zařízený Lobby bar a restaurace s možností oddělení jednotlivých částí, letní terasa je vzdálená cca 50 metrů od přehrady.

Popis okolí

Hotel leží v klidném a krásném prostředí přehrady Olešná, z jejichž pláží je nádherný výhled na nejvyšší horu Beskyd – Lysou horu.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Den Země 2024 - Frýdek-Místek

26.04.2024 - 26.04.2024
Frýdek-Místek

Akce k oslavě Dne Země

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete