Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Family hotel Rilancio

Kašperské Hory

Komfortní rodinný hotel, který stojí od roku 2002 na náměstí v Kašperských Horách na Šumavě. V našem hotelu naleznete vedle moderního ubytování na Šumavě také spoustu služeb a programů pro pohodovou dovolenou či víkendový pobyt s dětmi i bez dětí. Specializujeme se na animační propgramy pro dět, wellness centrum, gastronomii a ativity v okolí Family hotelu Rilancio. Naše motto: Zábava pro děti, r…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Náměstí 8, Kašperské Hory
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Klatovy
Obec
Kašperské Hory

Fotogalerie k článku

Komfortní rodinný hotel, který stojí od roku 2002 na náměstí v Kašperských Horách na Šumavě. V našem hotelu naleznete vedle moderního ubytování na Šumavě také spoustu služeb a programů pro pohodovou dovolenou či víkendový pobyt s dětmi i bez dětí. Specializujeme se na animační propgramy pro dět, wellness centrum, gastronomii a ativity v okolí Family hotelu Rilancio. Naše motto: Zábava pro děti, relax pro rodiče.

Možnosti stravování

V hotelu byla nově zrekonstruována restaurace a kuchyně, nabízíme snídaně, obědy a večeře. Jsme schopni vyjít vstříc veškerým stravovacím požadavkům - vegetariánská, veganská, bezlepková, bezlaktozová kuchyně ad.

 

Popis okolí

Městečko Kašperské Hory je proslulé zejména těžbou zlata a jako oblíbené letní i zimní turistické středisko. Leží v srdci Šumavy na horním toku řeky Otavy v nadmořské výšce 740 m. n m. Díky své poloze jsou Kašperské Hory ideálním výchozím místem pro poznávání celé Šumavy i krásného šumavského podhůří. V bezprostřední blízkosti Kašperských Hor se nachází řada turisticky velmi atraktivních míst dominantou je samozřejmě hrad Kašperk a nesčíslné množství značených turistických stezek, lyžařských tras a cyklotras, vhodných pro všechny věkové kategorie mnohem více se dozvíte v sekci Letní dovolená a Zimní dovolená. Kašperské Hory nabízejí svým návštěvníkům po celý rok příjemný pobyt v krásné přírodě. Na našich webových stránkách jsme pro Vás připravili řadu zajímavých informací o historii Kašperských Hor, ale i současnosti tohoto zajímavého městečka, včetně praktických tipů na úspěšnou a příjemnou dovolenou v Kašperských Horách. Kašperské Hory Vás vítají

Tipy na výlet po okolí

Přímo z náměstí v Kašperských Horách se můžete vydat na několik zajímavých výletů a vycházek, stezky i okruhy jsou velmi dobře značené, s doprovodnými informačními tabulemi, téměř všechny lze podniknout i s kočárkem.

  • Cestou zlatokopů - naučná stezka v délce 7,5 km
  • Na Kašperk jinak - vycházkový okruh v délce 8,5 km
  • Přes Nebe a Peklo na Ždánov - vycházkový okruh v délce 9 km
  • Šumavskými vesnicemi - vycházkový okruh v délce 9,5 km
  • Vlastivědný vycházkový okruh v délce 8 km
  • Stezka strážců hranice - naučná stezka v délce 19,5 km
  • Kolem pranýře za výhledy - vycházkový okruh v délce 5,5 km
  • Kašperské Hory - hrad Kašperk - Sušice - středně těžká trasa v délce 15 km

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete