Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Garni Hotel Na Havlíčku - Kutná Hora

Kutná Hora

Hostům nabízíme ubytování v 9ti útulných stylových dvoulůžkových pokojích. Z oken pokojů mohou návštěvníci spatřit jedinečný výhled na Vlašský dvůr a jiná malebná zákoutí historického centra města.K dispozici je zde 9 útulných dvoulůžkových pokojů zařízených originálním stylovým nábytkemPokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC, televizí se satelitním přijímačem, telefonem s…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
513, Kutná Hora
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Kutná Hora
Obec
Kutná Hora
Telefon
E-mail
garni@vlasskydvur.cz

Fotogalerie k článku

Hostům nabízíme ubytování v 9ti útulných stylových dvoulůžkových pokojích. Z oken pokojů mohou návštěvníci spatřit jedinečný výhled na Vlašský dvůr a jiná malebná zákoutí historického centra města.K dispozici je zde 9 útulných dvoulůžkových pokojů zařízených originálním stylovým nábytkemPokoje jsou vybaveny vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC, televizí se satelitním přijímačem, telefonem s přímou volbou.Z oken pokojů je vzhledem k poloze hotelu ojedinělý výhled na Vlašský dvůr, výhled z pokojů umístěných na opačné straně je do klidné městské čtvrti .

Možnosti stravování

K občerstvení hostů slouží kavárna umístěná v přízemí, kde si příjemném prostředí mohou hosté vychutnat svou ranní kávu či přečíst denní tisk.

Popis okolí

Kutná Hora je současně svým optimálním umístěním vhodná pro výlety do Prahy a blízkého okolí.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete