Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Garni Hotel Svitavy - Svitavy

Svitavy

Nově otevřený Garni Hotel Svitavy nabízí návštěvníkům Svitav ubytování nadstandartní úrovně za příznivou cenu.Pokoje11x dvoulůžkový pokoj (1x pokoj pro tělesně postižené)2x apartmán s vanou2x apartmán se sprchovým koutem1x dvoulůžkový apartmán s kuchyňským koutemVšechny naše pokoje jsou vybaveny kvalitním nábytkem z masivu, své věci můžete uložit do vestavěných skříní. Celý interier Garni Hotelu …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Riegrova 7, Svitavy
Oblast
Severovýchod
Kraj
Pardubický kraj
Okres
Svitavy
Obec
Svitavy

Fotogalerie k článku

Nově otevřený Garni Hotel Svitavy nabízí návštěvníkům Svitav ubytování nadstandartní úrovně za příznivou cenu.

Pokoje

  • 11x dvoulůžkový pokoj (1x pokoj pro tělesně postižené)
  • 2x apartmán s vanou
  • 2x apartmán se sprchovým koutem
  • 1x dvoulůžkový apartmán s kuchyňským koutem

Všechny naše pokoje jsou vybaveny kvalitním nábytkem z masivu, své věci můžete uložit do vestavěných skříní. Celý interier Garni Hotelu je vybaven kvalitním kobercem. Naši návštěvníci mohou při svém odpočinku využít LCD televizi, která patří mezi vybavení všech pokojů. Okna všech pokojů lze zakrýt dálkově ovládanými venkovními žaluziemi. Každý pokoj má vlastní koupelnu s toaletou, umyvadlem, zrcadlem a sprchovým koutem. V apartmánu naleznete koupelnu s vanou a minibar. Vchod do všech pokojů je řešen čipovou kartou.

Možnosti stravování

Snídaně.

Popis okolí

Garni Hotel Svitavy je umístěn v klidné čtvrti města Svitavy v těsné blízkosti krytého plaveckého bazénu a krytého koupaliště jen několik minut chůze od překrásného svitavského náměstí.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete