Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Golf Club Kamencové jezero - Chomutov

Chomutov

V tomto malebném centru různých možností naleznete plno pravé zábavy i klidu.V hotelu Golf Club je umístěno 9 vkusně a účelně zařízených pokojů. Tyto pokoje jsou vybaveny 2 až 7 lůžky. Sociální zařízení je společné a nachází se na chodbě.Parkování v areálu je pro hosty Golf Clubu bezplatné. Na noc se hlavní příjezdová brána uzavírá. Parkoviště je nepřetržitě hlídáno kamerovým systémem.V areálu Go…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Tomáše ze Štítného 5520, Chomutov
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Chomutov
Obec
Chomutov

Fotogalerie k článku

V tomto malebném centru různých možností naleznete plno pravé zábavy i klidu.V hotelu Golf Club je umístěno 9 vkusně a účelně zařízených pokojů. Tyto pokoje jsou vybaveny 2 až 7 lůžky. Sociální zařízení je společné a nachází se na chodbě.Parkování v areálu je pro hosty Golf Clubu bezplatné. Na noc se hlavní příjezdová brána uzavírá. Parkoviště je nepřetržitě hlídáno kamerovým systémem.V areálu Golf Clubu vám nabízíme různorodé vyžití. U nás si vyberou dospělí i děti. Nalézá se zde minigolf, šipky, stolní fotbálek, 2 golfové trenažery Full Swing Golf, 4 kuželkářské dráhy a dětské automaty.

Možnosti stravování

Nabízíme možnost zakoupení snídaně. Obědy a večeře jsou možny během celého dne ala carte. V Golf Clubu se nalézá vnitřní restaurace, venkovní Zahrádka a venkovní pizzerie The 19th Hole.Nadále nabízíme možnost konání různých společenských oslav uvnitř restaurace i venku s velmi příjemnou nabídkou obsluhy i rautů.

Popis okolí

Areál se nachází cca 1km od centra královského města Chomutov. V blízkosti se také nachází chomutovský podkrušnohorský zoopark a letní kino.

Tipy na výlet po okolí

V těsné blízkosti leží jedinečná přírodní zajímavost a tou je Kamencové jezero. Na Kamencovém jezeře naleznete nový vodní svět, ping-pong, sportovní hřiště, půjčovnu lodiček a šlapadel, vodní lyžování a umělou ledovou plochu. Od roku 2009 je na Kamencovém jezeře vystavěn nový přírodní amfiteátr - Letní scéna Banda, kde se budou konat různé kulturní, zábavní akce a diskotéky.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete