Statistika našeho portálu

  • 102 085 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Golf & Spa Resort Kunětická Hora - Dříteč

Dříteč

Hotel Kunětická Hora nabízí 33 pokojů a 8 rodinných apartmánů, z toho jeden pro imobilní hosty. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, hotelovým minibarem, televizí se satelitními programy, audio systémem, připojením na internet a IP telefony. Hosté našeho hotelu mají k dispozici cady room a hlídané parkoviště. V pokojích jsou koupelny se sprchovým koutem, apartmány jsou vybaveny vanou. Na přání k dis…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dříteč 155, Dříteč
Oblast
Severovýchod
Kraj
Pardubický kraj
Okres
Pardubice
Obec
Dříteč

Fotogalerie k článku

Hotel Kunětická Hora nabízí 33 pokojů a 8 rodinných apartmánů, z toho jeden pro imobilní hosty. Pokoje jsou vybaveny klimatizací, hotelovým minibarem, televizí se satelitními programy, audio systémem, připojením na internet a IP telefony. Hosté našeho hotelu mají k dispozici cady room a hlídané parkoviště. V pokojích jsou koupelny se sprchovým koutem, apartmány jsou vybaveny vanou. Na přání k dispozici dětská postýlka. Ubytování zahrnuje snídani formou bufetu, hosté si mohou objednat polopenzi nebo plnou penzi.

Možnosti stravování

Navštívíte-li Golf & Spa Resort Kunětická Hora, rozhodně si nenechte ujít požitek z obědu či večeře v naší restauraci, která se skládá ze tří samostatných částí - restaurace pro 80 osob v prostorách golfového klubu, gril bar s pizzerií na terase pro 100 osob a pro veřejnost uzavřená restaurace s klubem pro členy golfového klubu se 70 místy.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

XV. Evropský šampionát vozítek s pe…

23.06.2024 - 23.06.2024
náměstí

Mezinárodní závod originálních, veselých vozítek s pedály, který se skládá nejen z vlastního rychlostního závodu na…

Rumové Léto Pardubice 2024

03.08.2024 - 03.08.2024
Pardubice

Zveme vás na 3. ročník rumového festivalu v Pardubicích. Jediná akce podobného typu ve východních Čechách. Termín…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete