Statistika našeho portálu

  • 103 299 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Golfový apartmán - Čeladná

Čeladná

Snadno dostupny apartman vzdaleny pouze 5 minut chuze do centra obce. Z prostorneho balkonu apartman nabizi krasny panoramaticky vyhled na Beskydske vrcholky hor. Nas apartmán 32 m2 + 8 m2 se nachází ve 3. nadzemním podlaží. Byt je vhodný pro 2–4 osoby dvoulůžko a rozkládací sedačka. Apartmán má plně vybavenou kuchyňskou linku nádobí, elektrospotřebiče, TV a koupelnu se sprchovým koutem a take bi…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Snadno dostupny apartman vzdaleny pouze 5 minut chuze do centra obce. Z prostorneho balkonu apartman nabizi krasny panoramaticky vyhled na Beskydske vrcholky hor. Nas apartmán 32 m2 + 8 m2 se nachází ve 3. nadzemním podlaží. Byt je vhodný pro 2–4 osoby dvoulůžko a rozkládací sedačka. Apartmán má plně vybavenou kuchyňskou linku nádobí, elektrospotřebiče, TV a koupelnu se sprchovým koutem a take bidet. V areálu naleznete denně zázemí recepce, která nabízí další služby prání prádla, hlídání dětí, úklid apartmánů apod.. Bezbarierovy pristup v celem objektu. V každém domě je výtah. Zdarma pripojeni internetu. Convenient and centrally located Studio apartment 40 m2 on 3rd floor, spacious and bright, very comfortable furnishings: large living/dining room with 1x double bed + 1x sofa bed, dining table with 4 chairs, cable-TV and internet connection. Fully equipped Kitchenette oven, ceramic glass hob, micro wave,fridge, freezer, kettle. Bathroom, shower/WC/bidet. Apartment has large balcony with beatifull panoramic views of Beskydy Mountains. Apartment is situated only 5 min walk to town centre with lots of shops, coffe shop, bakery, supermarket, farmacy and local library. It sleeps up to four. Brilliant location for moutain walks, mountain biking, skiing and much more. Flexible changeover days with a warm welcome assured.

Možnosti stravování

Restaurace Pizza Coloseum v Resortu

Popis okolí

Čeladná Vítejte v Čeladné, malebné vesnici ležící v samém srdci Beskyd. Najdete u nás krásnou, mnohde člověkem nedotčenou přírodu, nádherné údolí řeky Čeladenky, potoky a říčky s čistou průzračnou vodou, ale také mnoho příležitostí, jak aktivně strávit rodinnou dovolenou, víkend ve dvou nebo se pobavit s přáteli.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete