Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Grandhotel Pupp - Karlovy Vary

Karlovy Vary

Grandhotel Pupp je již po tři staletí tradičním symbolem Karlových Varů, místem komfortu a prvotřídních služeb pro hosty z celého světa.Grandhotel Pupp ***** 228 luxusně vybavených pokojů s minibarem, trezorem, satelitní televizí, Pay TV, rozhlasem, telefonem, internetovým připojením, luxusní koupelnou a WC. Apartmány a Premier Suity jsou klimatizovány.Součástí hotelu Grandhotel Pupp Karlovy Vary…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Mírové náměstí 2, Karlovy Vary
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Karlovy Vary

Fotogalerie k článku

Grandhotel Pupp je již po tři staletí tradičním symbolem Karlových Varů, místem komfortu a prvotřídních služeb pro hosty z celého světa.

Grandhotel Pupp *****

228 luxusně vybavených pokojů s minibarem, trezorem, satelitní televizí, Pay TV, rozhlasem, telefonem, internetovým připojením, luxusní koupelnou a WC. Apartmány a Premier Suity jsou klimatizovány.

Součástí hotelu Grandhotel Pupp Karlovy Vary je Lázeňská klinika Harfa. Všechny prostory Lázeňské kliniky Harfa jsou nově zbudovány a nabízí klientům široké spektrum léčebných a relaxačních programů. Relaxační centrum a Tawan studio nabízí klientům velký výběr masáží.

Možnosti stravování

V Grandhotelu Pupp***** de Luxe i v Grandhotelu Pupp**** First Class můžete ochutnat speciality z vyhlášené prvotřídní kuchyně, které se podávají v osmi restauracích a barech. Již zmíněná cukrářská tradice přímo láká ke sladkému pokušení. Zároveň se hotel skvěle hodí pro pořádání různých kongresů, konferencí, seminářů, školení, apod.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Thermal Street Food Market 2024 - K…

06.09.2024 - 07.09.2024
promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 4. ročník festivalu Thermal Street Food Market, který přinese pestrou přehlídku street foodu…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete