Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Green valley - Chotýšany

Chotýšany

Green Valley je víceúčelový areál, nacházející se v krásném prostředí poblíž obce Chotýšany nedaleko Benešova. Jak již překlad názvu napovídá, jedná se o areál v rozlehlém údolí uprostřed nádherné přírody. Areál je ideálním místem pro uzavřené skupiny osob a tudíž je hojně využívám pro konání zejména firemních akcí. K zázemí pro konání takových aktivit patří salonek pro 20 osob, prezentační místn…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Chotýšany 768/16, Chotýšany
Oblast
Střední Čechy
Kraj
Středočeský kraj
Okres
Benešov
Obec
Chotýšany

Fotogalerie k článku

Green Valley je víceúčelový areál, nacházející se v krásném prostředí poblíž obce Chotýšany nedaleko Benešova. Jak již překlad názvu napovídá, jedná se o areál v rozlehlém údolí uprostřed nádherné přírody. Areál je ideálním místem pro uzavřené skupiny osob a tudíž je hojně využívám pro konání zejména firemních akcí. K zázemí pro konání takových aktivit patří salonek pro 20 osob, prezentační místnost pro 40 osob. Areál skýtá i možnosti pro sport a další podobné aktivity. Jeho součástí je tenisový kurt s nočním osvětlením, kvylitní fotbalové hříště standardních rozměrů, venkovní volejbalové hřiště, sauna, několik hektarů volné plochy pro sport a hry.

Možnosti stravování

Stylová, nekuřácká restaurace pro 50 osob s krbem a dalším posezením na venkovní terase u bazénu a pod pergolou. Další část objektu restaurace je salonek pro 20 osob používaný pro oddělená jednání, soukromé akce, prezentace. Venkovní pergola s kapacitou až 300 hostů, obsluhou, točeným pivem, možností grilování je ideální pro velké společenské akce i soukromou party s přáteli.

Popis okolí

První písemná zmínka o obci je z roku 1250. Ve vzdálenosti 7 km jihovýchodně leží město Vlašim, 10 km severozápadně město Benešov, 30 km severně město Říčany a 30 km západně město Sedlčany. V malé obci mezi Benešovem a Vlašimí najdeme kostel sv. Havla. Nejstarší záznamy o něm pocházejí z doby kolem roku 1350, ale podle typu stavby lze soudit, že je až o 100 let starší. Roku 1897 do věže kostela uhodil blesk. Věž shořela i se čtyřmi nárožními vížkami, zvony spadly a rozlily se. Ještě téhož roku byla věž opravena a zavěšeny i nové zvony. Vedle kostela stojí zchátralý zámeček. Přístup k němu a rovněž do bývalé zámecké zahrady vede brankou od hřbitova u kostela.

Tipy na výlet po okolí

Zámek Chotýšany Benešov Hrad Český Šternberk Konopiště Sázavský klášter Zámek Jemniště Zámek Vlašim Zámek Vrchotovy Janovice Velký Blaník

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Slavnosti piva v Pivovaru Ferdinand…

07.09.2024 - 07.09.2024
Pivovar Ferdinand

Na sobotu 7. září si benešovský pivovar nachystal 33. ročník pivovarských slavností. Kde jinde, než v pivovaru můžete…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete