Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Gurmania Hotel - Pelhřimov

Pelhřimov

Gurmania je hotel a restaurace, ve které chceme, abyste se cítili jako doma. Restauraci jsme zrekonstruovali v roce 2007. Snažili jsme se pro Vás vytvořit příjemné a harmonické prostředí, kam se budete rádi vracet. Náš hotel vám poskytne ubytování ve 12ti útulných 2-3 lůžkových pokojích.Pokoje jsou standartně vybaveny televizí + SAT, chladničkou a vysoušečem vlasů. V každém pokoji je vlastní koup…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Starý Pelhřimov 79, Pelhřimov
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Kraj Vysočina
Okres
Pelhřimov
Obec
Pelhřimov

Fotogalerie k článku

Gurmania je hotel a restaurace, ve které chceme, abyste se cítili jako doma. Restauraci jsme zrekonstruovali v roce 2007. Snažili jsme se pro Vás vytvořit příjemné a harmonické prostředí, kam se budete rádi vracet.

Náš hotel vám poskytne ubytování ve 12ti útulných 2-3 lůžkových pokojích.Pokoje jsou standartně vybaveny televizí + SAT, chladničkou a vysoušečem vlasů. V každém pokoji je vlastní koupelna (sprchový kout, WC). Na každém pokoji je možno se zdarma připojit na internet přes naši WiFi.

Možnosti stravování

GURMANIA vyjadřuje naši myšlenku připravit Vám opravdu neobyčejný zážitek, který můžete vnímat všemi smysly. Naše jídlo je připraveno jako koncert chutí spojený s příjemným posezením. Připravili jsme pro Vás evropské, asijské, americké a české speciality a rozsáhlou steakovou kartu z blízkých i exotikých chovů. Také vždy pečlivě přemýšlíme o výběru kvalitních surovin, mistrů kuchařů i našeho příjemného personálu. Snažíme se, aby jste si to u nás užili a odpočinuli si. gurmán (gourmand), někdy také gurmé (gourmet) [z francouzštiny] - labužník, ctitel jemností v umění, znalec umění kulinářského, tj. přípravy jídel, též jedlík, nenasyta. -manie: [z řečtiny] - vyjadřuje vášnivé zaujetí, zálibu a chorobnou závislost.

Popis okolí

Najdete nás pouze 15 km od dálnice Praha - Brno (exit 90 – Humpolec). Spojení do Pelhřimova – MHD, stanice 50m. Vlakové nádraží 1 km.

Tipy na výlet po okolí

Sportovní vyžití v Pelhřimově a okolí: tenis, minigolf, bowling, fitcentrum, kluziště, vyhřívaný bazén, půjčovna kol, solárium, vířivé lázně, masážní studio, manikúra, pedikúra, kosmetické služby, lanový park (největší v ČR) a sjezdovka na Křemešníku, rybolov, nordicwalking, koupání v přírodních nádržích, Aquapark v Jihlavě, Muzeum rekordů a kuriozit, Muzeum strašidel, apod.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Pobytový rybářský tábor u rybníka B…

17.08.2024 - 24.08.2024
LDT Žirovnice okr.…

Hledáte pro své děti zajímavý program na léto?

Pobytový letní tábor Žirovnický Sur…

17.08.2024 - 24.08.2024
LDT Žirovnice okr.…

Dobrodružství uprostřed lesů slibuje pobytový tábor s celotáborovou hrou na motivy známé televizní soutěže.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete