Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hájenka - Třebohostice

Třebohostice

Malá a útulná 2 - pokojová chata vybavená ve stylu hájenky 40 m2 pro 4 osoby na kraji obce. Vstup přes malou terasu. Obytný pokoj je vybaven rozkládací sedačkou, jídelním a kuchyňským koutem. V kuchyňském koutě je k dispozici el. vařič 2 plotýnky, lednička, mikrovlnná trouba a el. konvice a veškeré příslušenství talíře, skleničky, příbory, pánvička a džbánek na pivo atd. Koupelna se sprchovým kou…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zadní Zborovice, Třebohostice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Strakonice
Obec
Třebohostice

Fotogalerie k článku

Malá a útulná 2 - pokojová chata vybavená ve stylu hájenky 40 m2 pro 4 osoby na kraji obce. Vstup přes malou terasu. Obytný pokoj je vybaven rozkládací sedačkou, jídelním a kuchyňským koutem. V kuchyňském koutě je k dispozici el. vařič 2 plotýnky, lednička, mikrovlnná trouba a el. konvice a veškeré příslušenství talíře, skleničky, příbory, pánvička a džbánek na pivo atd. Koupelna se sprchovým koutem a WC - bojler 30 l. Příkré schody do podkroví, kde se nachází ložnice se 2 lůžky; vstup na balkon. Na oploceném pozemku u chaty je k dispozici venkovní posezení a ohniště, parkování. Sklep k uložení kol.

Možnosti stravování

Stravování vlastní.

Popis okolí

V obci se nachází nově zrekonstruované koupaliště, obchod, hospoda. Obec je zajímavá zříceninou Zámek. Jedná se o Keltské hradiště z 5.století před naším letopočtem, s eliptickými valy o obvodu kolem 422 m. Přes obec Zadní Zborovice vede cyklostezka č. 1064 ze které lze vyrazit na Blatensko, kde se vyskytuje cca 130 km cyklostezek převážně v lesnaté krajině s množstvím rybníků. Nebo směr na Písek, kde terén není náročný s velkým množstvím památek. Náročné cyklisty jistě nadchne cesta do kopcovitého terénu Pošumaví. V blízkosti je zřízeno mnoho naučných stezek např: Kadovský viklan, Vintířova stezka, Klostermannova Štěkeň, Podskalí Strakonice, Kněží hora Katovice.

Tipy na výlet po okolí

Turistické cíle: Blatná zámek a zámecký park, Lnáře zámek, Březnice zámek, Orlík nad Vltavou zámek, Zvíkov hrad, Orlická přehrada, Písek historické centrum, nejstarší kamenný most v ČR, Strakonice hrad s expozicí Muzea středního Povltaví, Klatovy Černá věž, katakomby, barokní lékárna, Plzeň Pivovarské muzeum, Muzeum plzeňského podzemí, Rábí zřícenina hradu, Příbram Hornické muzeum, poutní místo Svatá Hora. Sudoměr socha Jana Žižky, Kadov Viklan, Hoslovice Středověký vodní mlýn z roku 1643.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete