Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hájovna Vilémka - Jindřichův Hradec

Jindřichův Hradec

Ubytování na hájovně Vilémka na samotě u lesa, v naprostém klidu a soukromí, v krásné přírodě chráněné krajinné oblasti - CHKO Třeboňsko jemčinské lesy v Jižních Čechách okres Jindřichohradecko. Pokoje dvoulůžkové celkem 3, možnost přistýlky, koupelna. K dispozici lednička, mikrovlnná trouba, varná konvice, TV. Po dohodě možné stravování. Možnost jízdy na koni, keramická dílna, cykloturistika, sp…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Vilémka, Kardašova Řečice 344, Jindřichův Hradec
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Jindřichův Hradec

Fotogalerie k článku

Ubytování na hájovně Vilémka na samotě u lesa, v naprostém klidu a soukromí, v krásné přírodě chráněné krajinné oblasti - CHKO Třeboňsko jemčinské lesy v Jižních Čechách okres Jindřichohradecko. Pokoje dvoulůžkové celkem 3, možnost přistýlky, koupelna. K dispozici lednička, mikrovlnná trouba, varná konvice, TV. Po dohodě možné stravování. Možnost jízdy na koni, keramická dílna, cykloturistika, sportovní rybolov, v blízkosti lázně Třeboň a mnoho jiných zajímavostí.

Možnosti stravování

Stravování po dohodě porce od 60 Kč.

Popis okolí

Máte rádi zvířátka? Co třeba koně? Těch se u nás několik prohání, hned vedle hájovny Můžete se na nich povozit, pohladit si je nebo je jen tak sledovat, aby teké ne, když jsou součástí rekreačních prostor. Ohradiště koní stojí hned u hájovny. Kdo je kutil a rád něco tvoří, pro něj máme u nás i keramickou dílnu. Může si vyzkoušet výrobu keramiky. Hrníček, talířek, keramickou postavičku, co je libo. Výsledek se vypálí v peci a předá autorovi. Rádi lovíte ryby? Jižní Čechy jsou známé svým nemalým počtem rybníků, a jelikož se nacházíte v Chráněné krajinné oblasti Třeboňsko, jste přímo uvězněni ve spárech rybníků. Rybník Popelov 12 hektarů velký, vzdálený cca jeden kilometr od hájovny je pro Vás ten pravý Je zde provozován sportovní rybolov.

Tipy na výlet po okolí

Červená Lhota, Veselské pískovny...

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Festival Na břehu 2024 - Staňkov

26.07.2024 - 27.07.2024
Obecní kemp Staňkov

Hudební festival pro celou rodinu, zaměřený na téma ochrany přírody, ekologie a životního prostředí.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete