Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

H&H pensiony Harrachov

Harrachov

Rodinné penziony H&H nabízejí rekreační pobyty v klidné části Harrachova, 10 minut chůze od centra a hlavních sjezdových tratí, na pozemku 4500 m2 s přístupem k horským potokům, lesíkem, parkovou úpravou, trávníky, houpačkami a dětským pískovištěm, venkovním zastřešeným ohništěm s osvětlením a možností grilování. Dvou a třílůžkové *** pokoje jsou vybaveny sprchou a WC, připojením k internetov…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Harrachov 12, Harrachov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Harrachov

Fotogalerie k článku

Rodinné penziony H&H nabízejí rekreační pobyty v klidné části Harrachova, 10 minut chůze od centra a hlavních sjezdových tratí, na pozemku 4500 m2 s přístupem k horským potokům, lesíkem, parkovou úpravou, trávníky, houpačkami a dětským pískovištěm, venkovním zastřešeným ohništěm s osvětlením a možností grilování. Dvou a třílůžkové *** pokoje jsou vybaveny sprchou a WC, připojením k internetové síti, telefonem a trezorkem, je možná přistýlka, na přání DVBS TV ... Nápoje jsou k dispozici nepřetržitě samoobsluhou, lze objednat snídaně, možné je i občerstvení během dne. Hostům je k dispozici chladnička, varná konvice, kávovar, zahradní nábytek, míče a pod. ..., vypůjčit lze horská kola. Vlastní parkoviště umožňuje elektronicky zabezpečit každé jednotlivé vozidlo hostů. Kapacita je 7 pokojů ve dvou bezprostředně sousedících a shodně vybavených objektech.

Možnosti stravování

Je možné objednat snídaně, buď Continental nebo Continental plus s výběrem nápoje káva, čaj, kakao, ... popřípadě se i dohodnout o dietní variantě. Další nealko nápoje, pivo a víno jsou k dispozici samoobsluhou celodenně nebo je použít varnou konvici a kávovar a nápoj si připrvit kdykoli podle své chuti. Dohodnout se lze na přípravě svačin a podobně.

Popis okolí

Objekty leží v řídké, převážně dobové zástavbě, jsou obklopeny rozlehlým rovinatým pozemkem s trávníky i parkovou úpravou a přístupem k horským potokům. Pro děti je připraveno pískoviště a houpačky, pro dospělé venkovní zastřešené ohniště s osvětlením a vším pro posezení i grilování. To vše, včetně parkování vozidel na vlastním pozemku, s objekty mimo blízký provoz motorových vozidel. V dosahu minut chůze je okraj lesa, turistická, cyklistická a v zimě i běžkařská trasa a lyžařský vlek na svahu pro výuku. Zastávka meziměstských autobusů 120 m, městské dopravy 150 m, skibusu 70 m, nádraží 2 km, taxi a pod. lze přistavit téměř až k objektu.

Tipy na výlet po okolí

Pro hosty je zpracován obsáhlý bedekr s výlety pěšky, na lyžích, na kole, autem. Z blízkých zajímavostí jsou to muzea lyží, hornické, skla a lesnická expozice Šindelka, historická sklárna, obří můstek pro lety na lyžích a jedna z nejznámějších atrakcí Krkonoš – Mumlavské vodopády. Blízké jsou Jizerské hory s rozhlednou Štěpánka, celá náhorní plošina na polské straně, Novosvětským průsmykem polská strana Krkonoš, hřebeny Krkonoš třeba s přiblížením sedačkovou lanovkou – Dvoračky, Pramen Labe, pěší trasou Vosecká bouda, Jinonoš, Sněžné jámy, Labská bouda atd. atd., ale i nevyčerpatelné procházky lesem a podél toků horských říček značenými cestami, stezkami i stezičkami, v zimě na běžkách po strojně upravovaných desítkách kilometrů tras včetně Krkonošské magistrály.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Auto-moto-Farmářské a bleší trhy Tu…

21.04.2024 - 21.04.2024
Stružinec, Tuhaň, 51251

Všechny zveme na Neděli 21. dubna 2024 do obce Tuhaň u Semil, na tradiční auto-moto, farmářské a bleší trhy.

Hypnotizér v Turnově | duben 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Trávnice 670, Turnov

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete