Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hofman Apartmány Šumava - Borová Lada

Borová Lada

Komfortně vybavené rodinné apartmány pro 4 až 6 osob, ve výšce 900 m.n.m., uprostřed lesů a plání centrální vysoké Šumavy, na okraji příjemné horské obce Borová Lada. Ideální místo pro cyklistiku, běžky a turistiku. Apartmány jsou útulné dvoupokojové byty s výjimkou jednoho jednopokojového, s ložnicí a obytnou kuchyní, vybavené vším potřebným – kuchyňskou linkou s chladničkou, sporákem, mikrovlnn…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Borová Lada 65, Borová Lada
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Prachatice
Obec
Borová Lada

Fotogalerie k článku

Komfortně vybavené rodinné apartmány pro 4 až 6 osob, ve výšce 900 m.n.m., uprostřed lesů a plání centrální vysoké Šumavy, na okraji příjemné horské obce Borová Lada. Ideální místo pro cyklistiku, běžky a turistiku. Apartmány jsou útulné dvoupokojové byty s výjimkou jednoho jednopokojového, s ložnicí a obytnou kuchyní, vybavené vším potřebným – kuchyňskou linkou s chladničkou, sporákem, mikrovlnnou troubou, myčkou nádobí a varnou konvicí, televizí s DVD přehrávačem. Nábytek je z masivního smrkového a borového dřeva. V každém apartmánu je oddělené WC a koupelna se sprchovým koutem. Interiér je prakticky variabilní, podle potřeb 4 až 6 lůžkový. Ke každému apartmánu náleží komora pro uložení lyží a prostor v zabezpečené garáži pro uskladnění kol. Parking je samozřejmě zdarma na našem pozemku. Celý objekt a všechny apartmány jsou nekuřácké.

Možnosti stravování

V obci je smíšený obchod, kde se dá koupit vše z běžných potřeb a potravin v letní i zimní sezóně má prodlouženou otevírací dobu a otevřeno i o víkendu a 2 restaurace, vše několik kroků od našich apartmánů.

Popis okolí

V zimě přímo tudy vedou strojově upravené běžecké stopy, které navazují na desítky kilometrů tratí na Zadově, Kvildě, Horské Kvildě, Zhůří, Filipově Huti, Modravě, a dál. Sjezdovky jsou přibližně 5 km odtud v Nových Hutích spíše začátečnické loučky, ale s plným technickým vybavením nebo 11 km na Zadově / Churáňově opravdové.V létě na kole obsáhnete celou Šumavu od Lipna po Železnou Rudu. Kromě horských kol se dá po Šumavě dobře jezdit i na silničních kolech, povrch silnic je většinou ve slušném stavu. Na blízké Bučině je pěší a cyklistický hraniční přechod do Německa, ve Strážném pak standardní silniční přechod. I pěšky se od nás snadno dostanete do jedněch z nejkrásnějších partií Šumavy – na Knížecí Pláně, Bučinu, bývalé Stodůlky a Světlé Hory, na Kvildu, prameny Vltavy,…

Tipy na výlet po okolí

V Širším okolí je mnoho pozoruhodným míst: hrady Kašperk, Velhartice, Rábí, zámek ve Vimperku, středověká města Prachatice a Český Krumlov, přehradní nádrž Lipno a další.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Prachaticích | květen …

15.05.2024 - 15.05.2024
Velké náměstí 2,…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete