Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Honour and Grace Hotel

Karlovy Vary

Honour and Grace Hotel je prvotřídní klenot situován ve městě Ostrov v Karlovarském kraji na západě České republiky. Hotel prošel mistrovskou renovací a těží ze svého jedinečného umístění v samém srdci krušnohorských lesů, mezi oblíbenými destinacemi jako jsou Karlovy Vary, Jáchymov a Boží Dar.

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Horni Zdar 31, Ostrov, 36301
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary

Hotel Honour and Grace je prvotřídní klenot, který je situován v Karlovarském kraji na západě České republiky. Náš hotel těží ze svého jedinečného umístění v samém srdci krušnohorských lesů, mezi oblíbenými turistickými destinacemi jako jsou Karlovy Vary, Ostrov, Jáchymov a Boží Dar.

Hotel, který byl mistrovsky zrenovován a kde byla pozornost věnována každičkému detailu, je vybaven luxusním zařízením splňujícím veškeré bezpečnostní požadavky. Jsme připraveni Vás u nás srdečně přivítat a dopřát Vám možnost strávení nezapomenutelných okamžiků doprovázených ohleduplným servisem, který přizpůsobíme Vašim požadavkům. Vyberte si mezi 20 elegantními a pohodlnými pokoji nebo osobitým apartmá Honour & Grace Suite. Pochutnejte si v restauraci Royal Leaf, vychutnejte si nápoje v útulném salónku In the Woods nebo využijte privátní Spa, funkční tělocvičnu, terasu, dětské hřiště, rozmanitou zahradu a mnohé další.

Využijte široké možnosti výběru prožití všedních i nevšedních zážitků při rodinném výročí či oslavě, svatbě, romantickém víkendu pro dva, ozdravné léčebné kúře, setkání s přáteli, firemním banketu nebo při pozvání na oběd, večeři, pikniku či jen při odpoledním čaji.

Možnosti stravování

Díky naší restauraci Royal Leaf s propracovaným menu se u nás vystravujete více než lahodně (snídaně jsou v ceně pobytu). Nechte své smysly ponořit se do zajímavé směsi mezinárodní kuchyně s tradičním dotykem. Paleta chutí, barev, vůní a nejčerstvějších regionálních produktů se předestírá ve stylovém designu a nabízí Vám tak opravdu gastronomický zážitek. Příjemné chvíle strávíte i v našem salónku In the Woods (společenská místnost) s krbem, barem, televizí a komfortním sezením.

Popis okolí

Fantastická poloha hotelu Vás vyžene i mimo náš areál. Nabízejí se romantické procházky, houbaření, turistika, cykloturistika, poznávání přírodních krás, atrakcí a památek. Doporučujeme návštěvu Šlikůvho Hrádku, Muzea v Královské mincovně, Zámku Ostrov nad Ohří, Arboreta Horní Hrad, Rozhledny Klínovec a Plešivec, Božídarského rašeliniště a jednoznačně slavného Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary. Velmi oblíbené jsou také Lázně Jáchymov a Aquacentrum Agricola. Fanoušci zimních sportů obrousí své schopnosti na zasněžených svazích Ski areálu Náprava, Klínovec, Plešivec, Pod nádražím, Merklín a jiných.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Thermal Beer&Grill Fest vol. 2 2024…

03.05.2024 - 04.05.2024
Promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 2. ročník festivalu Thermal Beer & Grill Fest, kde budou moci ochutnat piva od malých i…

25. ročník Mattoni Grand drink 2024…

04.05.2024 - 04.05.2024
u hotelu Thermal

První květnovou sobotu proběhne 25. ročník mistrovství světa v míchání nealko koktejlů: Mattoni Grand drink. Akce je…

Komentovaná prohlídka 2024 - Cheb

18.04.2024 - 18.04.2024
Františkánské nám 30/1,…

Galerie 4 zve na komentovanou prohlídku k výstavě Zbyňka Illka: 7x10.

HERDEK G4 - Znáte z TV! 2024 - Cheb

19.04.2024 - 19.04.2024
Františkánské nám 30/1,…

HERecky Duchaprostý Experiment v Klubu G4

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete