Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Horská Bouda Anýz - Dolní Mísečky

Vítkovice

HORSKÁ BOUDA ANÝZ S VLASTNÍ LYŽAŘSKOU ŠKOLOU je vzdálena 90m od silnice v nadmořské výšce 900m na vonících anýzových lukách v romantickém prostředí Krkonošského národního parku, při hlavní komunikaci Jilemnice - Horní Mísečky s vlastním parkovištěm.Chalupa je vybavena 10 pokoji s kapacitou 28 lůžek, v přízemí i v patře sociální zařízení/WC. Společenská místnost s příjemným posezením a …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Dolní Mísečky 154, Vítkovice
Oblast
Severovýchod
Kraj
Liberecký kraj
Okres
Semily
Obec
Vítkovice

Fotogalerie k článku

HORSKÁ BOUDA ANÝZ S VLASTNÍ LYŽAŘSKOU ŠKOLOU je vzdálena 90m od silnice v nadmořské výšce 900m na vonících anýzových lukách v romantickém prostředí Krkonošského národního parku, při hlavní komunikaci Jilemnice - Horní Mísečky s vlastním parkovištěm.

Chalupa je vybavena 10 pokoji s kapacitou 28 lůžek, v přízemí i v patře sociální zařízení/WC. Společenská místnost s příjemným posezením a dobrou českou kuchyní. Prosklená terasa s výhledem do údolí. Dvě letní terasy s lehátky pro odpočinek a chytání horského slunce. V zimním období je ubytování spojeno na přání s výukou sjezdového lyžování ve vlastní lyžařské škole, jak pro začátečníky tak pro pokročilé všech věkových kategorií. Ubytovanám hostům jsou v naší lyžařské škole poskytovány slevy za výuku sjezdového lyžování. Děti u nás ubytované zařazujeme na konci výuky do závodu ve slalomu. Těchto závodů se mohou účastnit i děti, které již umí lyžovat. V letním období lze využít pána domu co by průvodce turistika, cyklistika v ceně ubytování.

Možnosti stravování

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně. Při týdenním pobytu pro skupiny 10-ti i více dospělých osob sleva 100,- Kč na ubytování se snídaní a to 350,- Kč osoba/den.

Popis okolí

Středisko Horní Mísečky - Ski areál Špindlerův Mlýn nabízí kvalitní sjezdové lyžování, snowpark pro snowbordisty, denně upraveno 40km běžeckých tratí. Letní turistika: Horská bouda je v dobré výchozí poloze přímo na turistické trase v těsné blízkosti horských oblastí Kotelních jam, kolem Zlatého návrší z něhož je možné navštívit pramen Labe a ostatní přírodní zajímavosti Krkonoš.

Tipy na výlet po okolí

Horská bouda je v dobré výchozí poloze přímo na turistické trase v těsné blízkosti horských oblastí Kotelních jam, kolem Zlatého návrší z něhož je možné navštívit pramen Labe a ostatní přírodní zajímavosti Krkonoš.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Turnově | duben 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Trávnice 670, Turnov

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete