Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Horská chata - Abertamy

Abertamy

Nabízíme ubytování na nové chatě v horském městečku Abertamech v Krušných horách. Chata má kapacitu 10 osob. 3 dvoulůžkové ložnice s TV a SAT a 1 čtyřlůžková.V objektu je fotbálek a šipky. Dále 2 koupelny s WC, vanou a sprchovým boxem, plně vybavená kuchyň, obývací pokoj s TV, SAT, radiem a krbem. Cena je 1.500 Kč za objekt/den bez energií. Dohoda mimo sezónu možná. U chaty je parkování pro 6 aut…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Lidická 116, Abertamy
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Abertamy

Fotogalerie k článku

Nabízíme ubytování na nové chatě v horském městečku Abertamech v Krušných horách. Chata má kapacitu 10 osob. 3 dvoulůžkové ložnice s TV a SAT a 1 čtyřlůžková.V objektu je fotbálek a šipky. Dále 2 koupelny s WC, vanou a sprchovým boxem, plně vybavená kuchyň, obývací pokoj s TV, SAT, radiem a krbem. Cena je 1.500 Kč za objekt/den bez energií. Dohoda mimo sezónu možná. U chaty je parkování pro 6 aut na vlastním oploceném pozemku. Na zahradě je posezení u grilu nebo ohniště, pískoviště, houpačky. Je vhodný pobyt se psy.

Popis okolí

V blízkosti chaty je velké množství značených turistických, cyklistických a běžkařských tras. Přímo v obci je lyžařský vlek, velký lyžařský areál je v Perninku /3km/, Božím Daru /10 km/, Klínovci /11 km/. V Potůčkách /12 km/ a v Karlových Varech /25 km/ jsou kryté bazény.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Thermal Street Food Market 2024 - K…

06.09.2024 - 07.09.2024
promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 4. ročník festivalu Thermal Street Food Market, který přinese pestrou přehlídku street foodu…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete