Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Horská chata Hořec - Jáchymov

Jáchymov

Chata Hořec se nachází v horské osadě Mariánská v Krušných horách nedaleko lázní Jáchymov. Nabízí vám celoroční ubytování v deseti pokojích po dvou až čtyřek lůžkách. Celková kapacita je 28 lůžek. V přízemí chaty Hořec jsou dva a dva pokoje s přímým vstupem do společenské místnosti. Každé dva pokoje mají k dispozici kuchyňku, WC a sprchový kout. V první patře chaty Hořec jsou tři a tři pokoje, kt…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Okružní 19-20, Jáchymov
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Karlovy Vary
Obec
Jáchymov

Fotogalerie k článku

Chata Hořec se nachází v horské osadě Mariánská v Krušných horách nedaleko lázní Jáchymov. Nabízí vám celoroční ubytování v deseti pokojích po dvou až čtyřek lůžkách. Celková kapacita je 28 lůžek. V přízemí chaty Hořec jsou dva a dva pokoje s přímým vstupem do společenské místnosti. Každé dva pokoje mají k dispozici kuchyňku, WC a sprchový kout. V první patře chaty Hořec jsou tři a tři pokoje, které mají k dispozici dvě kuchyňky, 2xWC a 2xsprchový kout.

Možnosti stravování

Vlastní - 4 kuchyňky s elektrickými sporáky, rychlovarnými konvicemi, mikrovlnými troubami nebo po dohodě plná penze v nedaleké restauraci.

Popis okolí

Chata Hořec se nachází v horské osadě Mariánská v Krušných horách nedaleko lázní Jáchymov. V pohodlném dosahu naší chaty leží všechna významná střediska Krušných hor: Klínovec, Plešivec, Boží Dar, Oberwiesenthal i Krušnohorská magistrála. Ubytování má u nás dlouhou tradici: chata Hořec je totiž bývalá chata Academia provozovaná Akademií věd ČR. Nyní po změně majitele navazuje na nejlepší tradice chaty Academia. Nabízí výjimečně vhodné podmínky pro ubytování větších skupin hostů, vhodná je ale i pro rodiny s dětmi.

Tipy na výlet po okolí

Lyžařské centrum Klínovec, Boží dar, Božídarské rašeliniště, Šlikův hrádek, lázně Jáchymov, důl Svornost, Plešivec, Vlčí jámy, Blatenský příkop.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Thermal Street Food Market 2024 - K…

06.09.2024 - 07.09.2024
promenáda před hotelem…

Návštěvníci jsou zváni na 4. ročník festivalu Thermal Street Food Market, který přinese pestrou přehlídku street foodu…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete