Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Horský hotel Kubát - Benecko

Benecko

Rodinný hotel v nadmořské výšce 880 m n.m. na nejvyšším bodě silnice mezi Vrchlabím a Jilemnicí, s příjemnou rodinnou atmosférou, chutnou domácí kuchyní, na horní hranici Skiareálu Benecko, s panoramatickým výhledem na podhůří Krkonoš a Jizerské hory.***2 a 3lůžkové pokoje se sociálním zařízením, WC, tv/sat, telefonem, možnost přistýlky + 1 rodinný pokoj se dvěma ložnicemi, koupelnou s vanou, WC,…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Rodinný hotel v nadmořské výšce 880 m n.m. na nejvyšším bodě silnice mezi Vrchlabím a Jilemnicí, s příjemnou rodinnou atmosférou, chutnou domácí kuchyní, na horní hranici Skiareálu Benecko, s panoramatickým výhledem na podhůří Krkonoš a Jizerské hory.***2 a 3lůžkové pokoje se sociálním zařízením, WC, tv/sat, telefonem, možnost přistýlky + 1 rodinný pokoj se dvěma ložnicemi, koupelnou s vanou, WC, sat-tv, telefonem. **Hotelová restaurace, Formanka s možností kouření. Salonky s bezplatným připojením WiFi. Televizní salonek. ***Recepce s drobným prodejem. ***V ceně: ubytování s polopenzí, stolní tenis, šipky, parkování u hotelu, úschovna kol/lyží. *V létě - jeden nápoj/osoba k polopenzi, kurt s umělým povrchem na tenis, volejbal, nohejbal, venkovní dětské hřiště s houpačkami a prolézačkami, venkovní ohniště, pro seniory odpolední šálek kávy/čaje s koláčem. *V zimě - obdrží každý host ubytovaný na hotelu Kartu hosta na slevy ve Skiareálu Benecko. ***Placené služby - sauna. Pes Kč 180,--/noc. ***Slevy pro děti, ubytované na přistýlce a držitele karet věrnostního programu Sphere card a ÚAMK. Vše o cenách na www.hotelkubat.cz .

Možnosti stravování

Polopenze v ceně - snídaňový bufet, večeře - výběrem předem ze dvou čtyřchodových menu. V létě - polopenze včetně jednoho nápoje na osobu - 1 točené pivo nebo 2 dcl vína nebo 2 dcl soft drink. Možnost dokoupení plné penze v rozsahu večeře - cena Kč 130,--/menu. ***Hotelová restaurace á la carte s domácí kuchyní a místními specialitami např. Benecké kyselo, dětské menu.

Popis okolí

Horské sportovní a rekreační středisko Benecko je nejvýše položenou vesnicí v západní části Krkonoš. Má vlastní poštu, market, obchod se sportovními potřebami a suvenýry, diskotéku, hernu s kulečníkovými stoly, bowlingovými dráhami, herními automaty, půjčovny sportovních potřeb.V létě je, pro svou polohu v centrální části Krkonoš, ideálním výchozím bodem pro pěší tůry a cyklistické výlety do celých Krkonoš po značených cestách. Zastávka Krkonošského cyklobusu je u hotelu nebo lenošení na sluníčku a houbaření.V zimě 50m od hotelu Skiareál Benecko s upravovanými, zasněžovanými sjezdovkami obtížnosti modrá a červená, večerním lyžováním, sedačkovou lanovkou a lyžařskými vleky, zasněžovanou sjezdovkou s vleky pro nejmladší lyžaře, osvětlené přírodní kluziště, snowtubing. Upravované turistické a závodní běžecké tratě 300 m od hotelu.

Tipy na výlet po okolí

výlety viz - www.hotelkubat.cz

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Turnově | duben 2024

25.04.2024 - 25.04.2024
Trávnice 670, Turnov

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

SVÁTEČNÍ auto moto farmářské a bleš…

08.05.2024 - 08.05.2024
Obec Tuhaň na Semilsku…

Akce s více než 45letou tradicí, dříve známá pod názvem - ,,burza Chuchelna,,. Nyní v obci Tuhaň na Semilsku, rodná…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete