Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Horský hotel Star 4,5 - Lesní zámeček - Loučná pod Klínovcem

Loučná pod Klínovcem

Tříhvězdičkový Hotel*** Star 4 se nachází přímo v centru skiareálu Klínovec, 50 metrů od nejbližších vleků a sjezdovek.Toto tradiční hotelové zařízení s bohatou historií nabízí celoročně zázemí pro sportovní a společenské aktivity. Dostatečně veliké společenské prostory umožňují pořádání kulturních a společenských akcí skupin do 100 lidí. Ubytovací kapacita hotelu je 71 lůžek ve 24 pokojích, depa…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Háj 160, Loučná pod Klínovcem
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Chomutov
Obec
Loučná pod Klínovcem

Fotogalerie k článku

Tříhvězdičkový Hotel*** Star 4 se nachází přímo v centru skiareálu Klínovec, 50 metrů od nejbližších vleků a sjezdovek.

Toto tradiční hotelové zařízení s bohatou historií nabízí celoročně zázemí pro sportovní a společenské aktivity. Dostatečně veliké společenské prostory umožňují pořádání kulturních a společenských akcí skupin do 100 lidí. Ubytovací kapacita hotelu je 71 lůžek ve 24 pokojích, depandace hotelu*** Star 5, která se nechází hned přes silnici, ji doplní o dalších 39 lůžek ve 13 pokojích.

Samozřejmostí každého pokoje je koupelna s WC a televizor na každém pokoji. V hotelu nechybí bezdrátový internet zdarma a nově ani dětský koutek.

Depandance Star 5

Budova hotelu*** Star 5 je depandancí hotelu Lesní zámeček - Hotel*** Star 4. Disponuje 39 lůžky ve 13 pokojích.

Standardem každého pokoje je opět koupelna s WC a televizor, popř. terasa. Stravování včetně doplňkových služeb ubytovaným hostům je zajištěno v blízké budově hotelu*** Star 4. V objektu jsou dále k dispozici společenské prostory vhodné i pro konání seminářů, oslav nebo firemních večírků.

Možnosti stravování

Hotelová restaurace nabízí tradiční českou kuchyni, volný čas také jistě zpříjemní kavárna, bar s kulečníkem nebo sauna a solárium.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete