Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hospoda na statku - Kadov

Kadov

Nyní statek slouží pouze účelům pohostinským a využívá k tomu všech původních budov (stodola, maštale, chlévy, kolny). Pro Váš odpočinek můžeme nabídnout ubytování ve dvou nebo třílůžkových pokojích nebo ve stylovém apartmánu (lůžka, šatní skříň, postele, stůl, židle, lavice, noční stolky, zrcadlová stěna, BTV, rádio, kuch. kout, soc. zařízení). - více Mimo apartmán jsou k dispozici pokoj č. 1, 2…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Pole 26, Kadov
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Strakonice
Obec
Kadov

Fotogalerie k článku

Nyní statek slouží pouze účelům pohostinským a využívá k tomu všech původních budov (stodola, maštale, chlévy, kolny). Pro Váš odpočinek můžeme nabídnout ubytování ve dvou nebo třílůžkových pokojích nebo ve stylovém apartmánu (lůžka, šatní skříň, postele, stůl, židle, lavice, noční stolky, zrcadlová stěna, BTV, rádio, kuch. kout, soc. zařízení). - více Mimo apartmán jsou k dispozici pokoj č. 1, 2, 3 (lůžka, š. skříň, BTV, rádio), pro které je k dispozici 2x WC s umyvadlem a 2x sprchový kout s umyvadlem přes chodbičku. Dále se v pensionu nachází pokoj č. 6 (lůžka, š. skříň, BTV, rádio, soc. zařízení), pokoj č. 4 (lůžka, š. skříň, BTV, rádio, lednice, rychl. konvice) se soc. zařízením na chodbě, pokoje č. 8 a 9 (lůžka, š. skříň, BTV, rádio, lednice, rychl. konvice). Možnost půjčení kol, člunu, necek a plovacích vest. Cena v ceníku je uvedena za pokoj s vl. soc. zař. + BTV u dvoulůžkového pokoje. U třílůžkového a čtyřlůžkového pokoje je navíc SAT, lednička, kuchyňský servis, přípojka na telefonní linku. Cena za apartmán je pro 4 osoby. Při pobytu 3 noci a více se poskytuje sleva.

Možnosti stravování

Na místě lze objednat stravu formou polopenze. Kuchyňka je pouze v apartmánu (kuch. linka, lednice, 4-plotýnkový el. sporák, dřez). Všem hostům je k dispozici hospoda, spol. sál (šipky, billiard, posezení), sad s udírnou, pařezový palouček s ohništěm, v maštali samostatný výčep s posezením, posezení v bývalých chlévech.

Popis okolí

Původně velký hospodářský statek se nachází v malé jihočeské vesničce Pole. Blata, 460 rybníků, lesnaté ostrůvky uprostřed polí na blatensku. Stovky vesniček s tvrzemi a zámky pro kolaře. Blízko na Šumavu i na Slapy. Lomy pro potápěče, volné letiště pro letce.

Tipy na výlet po okolí

Vyklan (2 km), Blatná (10 km), Rábí (20 km), Písek, Sušice, Hluboká n. Vltavou, Klatovy, Orlík, Strakonice, Březnice, Nepomuk, Sušice a není daleko ani do Plzně či Českých Budějovic.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete