Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hostel Milano Mariánské Lázně - Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Hostel Milano Mariánské Lázně se nachází v centru lázeňského města Mariánské Lázně v Karlovarském kraji, 2 km od vlakového nádraží v Mariánských Lázních, 1 km od lázeňské kolonády a Zpívající fontány, 500 metrů od pravoslavného kostela sv. Vladimíra a 30 km od mezinárodního letiště v Karlových Varech.Wi-Fi je na místě k dispozici zdarma.Jednoduše zařízené pokoje mají psací stůl a výhled na město.…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Ruská 309/54, Mariánské Lázně
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Mariánské Lázně

Fotogalerie k článku

Hostel Milano Mariánské Lázně se nachází v centru lázeňského města Mariánské Lázně v Karlovarském kraji, 2 km od vlakového nádraží v Mariánských Lázních, 1 km od lázeňské kolonády a Zpívající fontány, 500 metrů od pravoslavného kostela sv. Vladimíra a 30 km od mezinárodního letiště v Karlových Varech.

Wi-Fi je na místě k dispozici zdarma.

Jednoduše zařízené pokoje mají psací stůl a výhled na město. Hosté mohou využívat sdílenou koupelnu. Zdarma je k dispozici sdílená kuchyně. Několik turistických a cyklistických tras začíná přímo před domem.

Vzhledem k velkému zájmu o ubytování v našem hostelu doporučujeme zajistit si rezervaci pokoje s dostatečným předstihem. Své místo tak budete mít u nás vždy jisté. Neustále přizpůsobujeme naše ceny, abychom pro Vás měli vždy tu nejvýhodnější nabídku.
 

Možnosti stravování

V pěší vzdálenosti je množství restaurací, pizzerií, kaváren a pro ty, kteří si chtějí připravovat jídlo v hostelu, je k dispozici plně vybavená kuchyňka v každém patře.

Popis okolí

"...Procestoval jsem celou Indii, Ceylon, všechna lázeňská místa Evropy, ale nikde na světě mě nechytila u srdce poezie nádherné přírody jako tady v Mariánských Lázních..."

ANGLICKÝ KRÁL EDWARD VII., 1907

Tipy na výlet po okolí

Kladská, Lázně Kynžvart, zámek Loket, Prameny, zámek Bečov nad Teplou, Klášter Teplá, Pivovar Chodovar

Mapa

Zajímavé akce v okolí

HERDEK G4 - Znáte z TV! 2024 - Cheb

19.04.2024 - 19.04.2024
Františkánské nám 30/1,…

HERecky Duchaprostý Experiment v Klubu G4

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete