Statistika našeho portálu

  • 102 238 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hostinec ve statku - Provodov-Šonov

Provodov-Šonov

Hostinec je ve vesnickém stylu, součástí je restaurace s výbornou domácí kuchyní.Ubytování pro 30 osob, pokoje mají svoje soc.zařízení sprchový kout,umyvadlo,WC.V ceně povlečení a ručník.Kouření povoleno na chodbě před pokoji,kde je k dispozici varná konvice a lednice.Parkování možné v uzavřeném dvoře a uschovat kola zdarma. V místě možno objednat jízdu na koních.Ubytování dětí do 2 let je zdarma…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Šonov u Nového Města nad Metují 32, Provodov-Šonov
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Náchod
Obec
Provodov-Šonov

Fotogalerie k článku

Hostinec je ve vesnickém stylu, součástí je restaurace s výbornou domácí kuchyní.Ubytování pro 30 osob, pokoje mají svoje soc.zařízení sprchový kout,umyvadlo,WC.V ceně povlečení a ručník.Kouření povoleno na chodbě před pokoji,kde je k dispozici varná konvice a lednice.Parkování možné v uzavřeném dvoře a uschovat kola zdarma. V místě možno objednat jízdu na koních.Ubytování dětí do 2 let je zdarma a do 12 let za 150,- Kč.

Možnosti stravování

Domácí kuchyně s celodenním vařením, široká nabídka hotový jídel v cenové relaci 55Kč-65Kč a minutky 80Kč-100Kč, v letním období grilování selat, jehňat, krůt s venkovním posezením, kde je dětský koutek.Restaurace má kapacitu 50 osob + malý salónek pro 20 osob + velký sál s kapacitou až 70 osob

Popis okolí

Sport - koupání, rybaření a vodní sporty v přehradní nádrži Rozkoš.Hory - Krkonoše a Orlické horyOkolí je v hodné pro cyklo i pěší turistiku, dobře značené stezky. Na nedalekém letišti u Nového Města n/M vyhlídkové lety.

Tipy na výlet po okolí

Koupání v nedaleké přehradě Rozkoš, kde je možnost i rybaření a provozování vodních sportů.Bazény jsou v Náchodě,Jaroměři.Výlety do okolí pro pěší i cyklo turisty po dobře vyznačených trasách.Pro milovníky historie - zámky Náchod, Ratibořice, Nové Město nad Metují, Opočno; kláštery Kuks, Broumov; pevnosti Josefov, Dobrošov. Výlety do hor - Krkonoše, Orlické hory; do skal Adršpach, Teplice. ZOO zahradu možné navštívit ve Dvoře Králové n/L. Možný výlet i do PL - kousek za hranicemi je lázeňské město Kudowa Zdroj s aqua parkem a největší příhraniční tržnicí.V nedalekých lyžařských centrech možné lyžování.V Orlických horách středisko Deštné, Olešnice v O.h.; v Krkonoších - Pec pod Sněžkou; u Trutnova Mladé Budky a v nedalekém PL 15km středisko Zieleniec. A když jsou dobré sněhové podmínky možné běžkování po okolí. Krytý bazén v Náchodě a aqua park v PL možné v zimně navštívit.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Zažijte radost na Albi Dětském dni …

07.06.2024 - 07.06.2024
Distribuční a…

Už víte, co budete s dětmi dělat v pátek 7. června? Pokud si chcete společně užít spoustu legrace a dodatečně oslavit…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete