Statistika našeho portálu

  • 102 233 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel a restaurace Koníček - Uherské Hradiště

Uherské Hradiště

Hotel a restaurace Koníček nabízí ubytování v Uherském Hradišti - samotném srdci Slovácka. Hotel Koníček nabízí svým zákazníkům komfortní ubytování ve 22 dvojlůžkových pokojích s možností přistýlek. Pokoje mají své vlastní sociální zařízení, koupelnu, TV, telefon a možnost připojení na internet. Recepce non-stop. Hotel i restaurace včetně pokojů jsou klimatizovány, hotel má k dispozici vlastní pa…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Družstevní 167, Uherské Hradiště
Oblast
Střední Morava
Kraj
Zlínský kraj
Okres
Uherské Hradiště
Obec
Uherské Hradiště

Fotogalerie k článku

Hotel a restaurace Koníček nabízí ubytování v Uherském Hradišti - samotném srdci Slovácka. Hotel Koníček nabízí svým zákazníkům komfortní ubytování ve 22 dvojlůžkových pokojích s možností přistýlek. Pokoje mají své vlastní sociální zařízení, koupelnu, TV, telefon a možnost připojení na internet. Recepce non-stop. Hotel i restaurace včetně pokojů jsou klimatizovány, hotel má k dispozici vlastní parkoviště.

Možnosti stravování

Věříme, že pokud navštívíte naši restauraci se stylovým interiérem, s vyhlášenou moravskou a světovou kuchyní, širokým výběrem vín a příjemnou obsluhou, budete od nás odcházet vždy s nezapomenutelným gurmánským zážitkem.

Popis okolí

V okolí jsou široké možnosti kulturního vyžití - vinné sklepy, Letní filmová škola, Jízda králů ve Vlčnově, Baťův kanál, hrad Buchlov, Slovacké divadlo, atd.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete