Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel a restaurace Krušnohorský Dvůr - Dubí

Dubí

Velikonoční balíčekHorský hotel Krušnohorský Dvůr v těsné blízkosti Teplic poskytuje ubytování v 7 pokojích s maximální kapacitou 22 lůžek. Nadstandardně zařízené pokoje za velmi příznivé ceny poskytuje celoročně ubytování pro jednotlivce, skupiny i firmy.V pokojích je TV se satelitním příjmem, internetové připojení a luxusní koupelna se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Můžete si vybrat ex…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Cínovec 275, Dubí
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Teplice
Obec
Dubí

Fotogalerie k článku

Velikonoční balíček

Horský hotel Krušnohorský Dvůr v těsné blízkosti Teplic poskytuje ubytování v 7 pokojích s maximální kapacitou 22 lůžek. Nadstandardně zařízené pokoje za velmi příznivé ceny poskytuje celoročně ubytování pro jednotlivce, skupiny i firmy.

V pokojích je TV se satelitním příjmem, internetové připojení a luxusní koupelna se sprchovým koutem a sociálním zařízením. Můžete si vybrat exklusivní, nadstandardní, komfortní nebo rodinný pokoj.

Doporučujeme vám pobytové balíčkyGolfový, Romantický víkend a Gurmánský víkend

Pro nejmenší návštěvníky je na volném prostranství u hotelu dětské hřiště s houpačkou, dvěma skluzavkami, mini horolezeckou stěnou, tarzan lanem a originálním pískovištěm.

Možnosti stravování

Stylová hotelová restaurace s útulným prostředím a příjemnou atmosférou nabízí celodenního stravování, ale i příjemné večerní posezení u hořícího krbu a sklenky dobrého vína, kde rychle zapomenete na starosti všedního života. V příznivém počasí lze posedět na venkovní terase s úchvatným výhledem na panorama Českého středohoří.

Popis okolí

Blízké okolí hotelu nabízí širokou nabídku nejen sportovního vyžití, ale i možnost relaxovat v Tereziných lázních, v lázních v Teplicích nebo ve vodních lázních v Altenbergu. Půjčíme vám sjezdové lyže nebo kolečkové brusle. Máte možnost navštívit i zajímavé kulturní památky.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete