Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel a Restaurace U Martina - Rožmberk nad Vltavou

Rožmberk nad Vltavou

Nabízíme Vám pohodlné a cenově dostupné ubytování v nově zrekonstruované historické budově ze 13tého století v příjemném prostředí turisticky zajímavé historické obce Rožmberk nad Vltavou. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením a barevným televizorem s dálkovým ovládáním. V zimním období a chladnějších dnech roku jsou pokoje vytápěny ústředním topením. Pokoje jsou stylově avšak velmi…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Rožmberk nad Vltavou 79, Rožmberk nad Vltavou
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Český Krumlov
Obec
Rožmberk nad Vltavou

Fotogalerie k článku

Nabízíme Vám pohodlné a cenově dostupné ubytování v nově zrekonstruované historické budově ze 13tého století v příjemném prostředí turisticky zajímavé historické obce Rožmberk nad Vltavou. Každý pokoj je vybaven vlastním sociálním zařízením a barevným televizorem s dálkovým ovládáním. V zimním období a chladnějších dnech roku jsou pokoje vytápěny ústředním topením. Pokoje jsou stylově avšak velmi komfortně vybaveny. V případě potřeby jsme schopni se postarat o ubytování celého autobusu (zájezdy). Našim ubytovaným nabízíme též možnost využití kompletního servisu-praní osobního prádla, přístup k internetu.

Možnosti stravování

Je zde stylová restaurace s atraktivním historickým vzhledem. Hosté mohou využít vyhrazeného grilovacího koutu s roštem a ohništěm. Při posezení na letní terase s obsluhou se můžete kochat nejen krásou jižních Čech, ale také výhledem na hrad Rožmberk. Zvláště pak večerní siesty nad sklenkou kvalitního vína s dobrým jídlem jsou velmi oblíbené nejen našimi hotelovými hosty. Nejste-li znalci vína, ale spíše piva, i Vám vyjdeme vstříc naší nabídkou českého kvalitního piva značky Pilsner Urquell. Hosté mohou využít vyhrazeného grilovacího koutu s roštem a ohništěm.

Popis okolí

Hotel je v turisticky atraktivním prostředí jižních Čech přímo na břehu řeky Vltavy v blízkosti lokalit Český Krumlov, Vyšší Brod a nedaleko dvou hraničních přechodů do Rakouska (Studánky, Dolní Dvořiště).

Tipy na výlet po okolí

Vyšší Brod, Zlatá Koruna, Český Krumlov, Šumava, Lipno...

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete