Statistika našeho portálu

  • 102 214 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Adam - Špindlerův Mlýn

Špindlerův Mlýn

Kompletně zrekonstruovaný hotel se nachází necelé 2 km od centra horského střediska Špindlerův Mlýn, v nejkrásnějším údolí v Krkonoších - v údolí Svatého Petra, v nadmořské výšce cca 850 n.m.Z jedné strany je údolí uzavřeno Kozími Hřbety, Luční Horou a ze strany druhé horským svahem Stoh. Jakékoliv místo v okolí hotelu Vám proto nabízí úchvatný výhled na hřebeny hor.V blízkosti hotelu se nachází …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Svatý Petr 267, Špindlerův Mlýn
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Špindlerův Mlýn

Fotogalerie k článku

Kompletně zrekonstruovaný hotel se nachází necelé 2 km od centra horského střediska Špindlerův Mlýn, v nejkrásnějším údolí v Krkonoších - v údolí Svatého Petra, v nadmořské výšce cca 850 n.m.Z jedné strany je údolí uzavřeno Kozími Hřbety, Luční Horou a ze strany druhé horským svahem Stoh. Jakékoliv místo v okolí hotelu Vám proto nabízí úchvatný výhled na hřebeny hor.V blízkosti hotelu se nachází sportovní lyžařský areál Svatý Petr. Pro Váš odpočinek je připraven bar, fitness, whirlpool, parní lázeň, sauna a masáže.

Možnosti stravování

Součástí hotelu je restaurace s barem, krbem a dětským koutkem. Jídelní lístek nabízí speciality krkonošské,tradiční české i mezinárodní kuchyně. Ochutnejte pravé krkonošské kyselo, čerstvé pstruhy, pravé české borůvkové knedlíky, nebo šťavnatý steak či grilovaná žebírka. V letních měsících je k dispozici terasa s překrásným výhledem na celé údolí a panorama hor.Nejlepším místem, kde strávit večer s přáteli je v našem baru. Můžete si zahrát šipky, stolní fotbal a dobře se pobavit. Nabízíme široký výběr alkoholických i nealkoholických nápojů, koktejlů a kvalitního vína z malého soukromého vinařství.Restauraci i bar můžeme nabídnout firmám a organizovaným skupinám pro uspořádání společenské akce, školení a firemní prezentace, včetně zapůjčení dataprojektoru a dalšího vybavení.

Popis okolí

Horské středisko disponuje následujícími možnostmi: 25km sjezdových tratí, 75km běžeckých tratí,4 lahové dráhy, 10 vleků,kapacita 18.000 osob/hodina, večerní lyžování, umělé zasněžování, strojová úprava tratí, snowboard park - U-rampa, lyžařské školy.Další zábavou je zde 4 km dlouhá sáňkařská dráha, bobová dráha, snowtubbing a novinkou je také snowboard park s U-rampou ve Ski areálu Svatý Petr,kde se pravidelně pořádají zábavné a sportovní akce. V období nepříznivého počasí doporučujeme návštěvu nově otevřeného aquacentra Medvědín.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

4. Pochod pro hospic 2024 - Špindle…

22.06.2024 - 22.06.2024
Špindlerův Mlýn

Srdečně Vás zveme na 4. Pochod pro hospic, jehož cílem je podpořit službu domácí hospicové péče a současně ukázat…

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete