Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Agricola - Mariánské Lázně

Mariánské Lázně

Hotel Agricola**** Wellness & Sport Resort je tradiční moderní hotel nabízející kvalitní ubytování, stravovací služby a v neposlední řadě špičkové lázeňské balneocentrum s širokou nabídkou relaxačních a léčebných programů a procedur. Hotel je unikátně umístěn v klidné lokalitě lázeňského města Mariánské Lázně, v pěší dostupnosti všech místních atraktivit. 97 vkusných pokojů z toho 25 apartmá …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Tyršova 31, Mariánské Lázně
Oblast
Severozápad
Kraj
Karlovarský kraj
Okres
Cheb
Obec
Mariánské Lázně

Fotogalerie k článku

Hotel Agricola**** Wellness & Sport Resort je tradiční moderní hotel nabízející kvalitní ubytování, stravovací služby a v neposlední řadě špičkové lázeňské balneocentrum s širokou nabídkou relaxačních a léčebných programů a procedur. Hotel je unikátně umístěn v klidné lokalitě lázeňského města Mariánské Lázně, v pěší dostupnosti všech místních atraktivit. 97 vkusných pokojů z toho 25 apartmá je vybaveno satelitní televizí, telefonem s přímou volbou, internetovou přípojkou a prostornou koupelnou s vířivou vanou nebo sprchovým koutem. Nejmoderněji vybavené Balneo centrum poskytuje služby nejvyšší kvality a úrovně. Pro sportovní vyžití je k dispozici vnitřní vyhřívaný bazén se sníženým obsahem chloru, sauna,stolní tenis, venkovní tenisový kurt,minigolf,petangue,fotbalové a volejbalové hřiště,basketbalový koš,cvičný green,venkovní šachy,dětské pískoviště a dětské houpačky. Lázeňským hostům je k dispozici kadeřnictví, kosmetika, manikúra, pedikúra a solárium. Mezi ostatní služby hotelu patří sekretářské služby, prádelna, čistírna, směnárna a možnost zajištění transferu. Možnost zabezpečení služeb profesionálního trenéra, zajišťování green fees a dopravy na golfová hřiště.

Možnosti stravování

Hotelová restaurace zajišťuje speciality české i mezinárodní kuchyně s bohatým výběrem moravských vín. Hosté mají možnost využít příjemné prostředí venkovní vinárny s útulným posezením na otevřené terase. Nezapomenutelné zážitky při venkovním grilování umocňují příjemnou pohodu letních večerů.

Popis okolí

Mariánské Lázně jsou světoznámé lázeňské centrum uprostřed Evropy, 12 km od hranic s Německou spolkovou republikou. Svými více než 40ti minerálními prameny, krásnou secesní architekturou a udivující přírodní scenérií láká návštěvníky už po dvě století. Byli mezi nimi takové osobnosti jako Goethe, Strauss, Kafka, Kipling, Nobel a řada dalších. Sám anglický král Eduard VII. tu pobýval devětkrát. Mariánské Lázně dneška jsou město pulzující jak aktivním kulturním, tak i sportovním životem.

Tipy na výlet po okolí

Zámek Kynžvart, Bečov, hrad Loket, Františkovy Lázně, Cheb, Karlovy Vary

Mapa

Zajímavé akce v okolí

HERDEK G4 - Znáte z TV! 2024 - Cheb

19.04.2024 - 19.04.2024
Františkánské nám 30/1,…

HERecky Duchaprostý Experiment v Klubu G4

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete