Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Agrocentrum Ohrada - Vísky

Vísky

Agrocentrum Ohrada se nachází v malebné moravské vesnici Vísky. Bylo vybudováno a otevřeno v roce 2004. Od roku 2006 je v provozu relaxačně rehabilitační část s masážemi, perličkovými koupelemi, elektroléčbou a fitness. Ubytování v dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích. Kapacita zařízení je 40 lůžek + přistýlky. Všechny pokoje mají vlastní soc. zařízení a TV. V areálu je také venkovní ohniště s možn…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Vísky u Letovic, Vísky
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Blansko
Obec
Vísky

Fotogalerie k článku

Agrocentrum Ohrada se nachází v malebné moravské vesnici Vísky. Bylo vybudováno a otevřeno v roce 2004. Od roku 2006 je v provozu relaxačně rehabilitační část s masážemi, perličkovými koupelemi, elektroléčbou a fitness. Ubytování v dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích. Kapacita zařízení je 40 lůžek + přistýlky. Všechny pokoje mají vlastní soc. zařízení a TV. V areálu je také venkovní ohniště s možností grilování a venkovní dětský koutek se skluzavkou a houpačkami. Pro vozidla hostů je k dispozici nehlídané parkoviště, přimo v oploceném areálu. Část pokojů je vhodná i pro tělesně postižné. Ceny ubytování jsou se snídaní, večeře v rámci polopenze stojí 130,- Kč/osoba, 100,- Kč/dítě, psi jsou povoleni za poplatek.

Možnosti stravování

Možnost celodenního stravování ve stylové restauraci s krbem. Kapacita restaurace je 50 míst. Restaurace je nekuřácká, vhodná pro rodiny s dětmi.V letních měsících je hostům k dispozici příjemné posezení na venkovní terase.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete