Statistika našeho portálu

  • 102 220 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Akademie - Velké Bílovice

Velké Bílovice

Seminární hotel Akademie *** se nachází v největší vinařské obci České republiky – Velkých Bílovicích, nedaleko Lednicko-Valtického areálu, zapsaného na seznamu kulturních památek Unesco. Leží nedaleko dálnice D2, na spojnici třech významných měst – Brna, Bratislavy a Vídně. Díky své poloze blízko slovenských a rakouských hranic je ideálním místem pro kongresovou, pobytovou a tranzitní turistikuH…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Zahradní /1295, Velké Bílovice
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Břeclav
Obec
Velké Bílovice

Fotogalerie k článku

Seminární hotel Akademie *** se nachází v největší vinařské obci České republiky – Velkých Bílovicích, nedaleko Lednicko-Valtického areálu, zapsaného na seznamu kulturních památek Unesco. Leží nedaleko dálnice D2, na spojnici třech významných měst – Brna, Bratislavy a Vídně. Díky své poloze blízko slovenských a rakouských hranic je ideálním místem pro kongresovou, pobytovou a tranzitní turistikuHotel Akademie je držitelem certifikátu o udělení klasifikačního znaku kategorie a třídy "Hotel ***" dle jednotné klasifikace ubytovacích zařízení na roky 2006-2009.Disponuje 51 pokoji, 7 seminárními sály, restaurací, barem, letní terasou, relaxačním centrem a sklepní vinárnou původně z 15 století.

Možnosti stravování

Hotel disponuje restaurací s kapacitou 85 míst, barem, v sezóně letní terasou a zrekonstruovanou sklepní vinárnou z původně 15. století pro až 90 osob. V jídelním lístku naleznete speciality jak národní, tak i mezinárodní kuchyně. Připravíme pro Vás občerstvení, stravování, rauty, grilování aj. pro Vaše pracovní setkání, firemní akce, rodinné oslavy, promoce, svatební hostiny přesně dle Vašich přání. U nás můžete ochutnat nejlepší vína z našeho regionu.

Popis okolí

Hotel Akademie *** leží v blízkosti Lednicko-Valtického areálu, který byl pro své výjimečné přírodní a kulturně-historické hodnoty dne 7. prosince 1996 zapsán do Seznamu světového přírodního a kulturního dědictví UNESCO.Díky své poloze blízko slovenských a rakouských hranic je ideálním místem nejen pro kongresovou, pobytovou a tranzitní turistiku, ale i ideálním místem pro cykloturistiku a poznávání naší vinařské oblasti. Hotel nabízí pořádání školení, seminářů a konferencí až pro 150 osob.

Tipy na výlet po okolí

Břeclav, Lednice, Valtice, vinné sklepy apod.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

O Hustopečskou pečeť & Májový košt …

04.05.2024 - 04.05.2024
Společenský dům…

Soutěžní přehlídka vín O Hustopečskou pečeť proběhne již po dvacáté ve Společenském domě v Hustopečích.

Valtické vinné trhy 2024 - Valtice

10.05.2024 - 11.05.2024
Zámek Valtice

Ve dnech 10. a 11. května se do hlavního města vína Valtic sjedou milovníci tohoto ušlechtilého nápoje nejenom z Česka.…

Den v růžovém Mikulov

18.05.2024 - 18.05.2024
Mikulov

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Akce se koná v rámci slavností města Mikulov.

Hypnotizér v Břeclavi | květen 2024

22.05.2024 - 22.05.2024
U Tržiště 2085/1, 690…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete