Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Alexander - Stříbro

Stříbro

Po celkové rekonstrukci budovy na přelomu let 2004 a 2005 se hotel zařadil, díky svému novému modernímu vybavení, mezi čtyřhvězdičkové hotely.Hotel Alexander Vám nabízí s celkovou kapacitou 52 lůžek v současné době 24 pokojů, z toho převážnou část tvoří dvoulůžkové pokoje, dále třílůžkové pokoje a bezbariérový dvoj-pokoj. Moderně vybavené pokoje jsou vhodné nejen pro firemní klientelu, ale i pro…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Masarykovo náměstí 13, Stříbro
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Tachov
Obec
Stříbro

Fotogalerie k článku

Po celkové rekonstrukci budovy na přelomu let 2004 a 2005 se hotel zařadil, díky svému novému modernímu vybavení, mezi čtyřhvězdičkové hotely.Hotel Alexander Vám nabízí s celkovou kapacitou 52 lůžek v současné době 24 pokojů, z toho převážnou část tvoří dvoulůžkové pokoje, dále třílůžkové pokoje a bezbariérový dvoj-pokoj. Moderně vybavené pokoje jsou vhodné nejen pro firemní klientelu, ale i pro rodinnou a turistickou. Každý pokoj nabízí vlastní přípojku na High Speed Internet, který je zahrnut v ceně pokoje.Některé pokoje umožňují výhled na historické náměstí. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením se sprchovým koutem a WC, TV se satelitním příjmem, radiobudíkem, telefonem s přímou volbou s možností napojení na Internet, trezorem, vlasovým fénem.

Možnosti stravování

Snídaně jsou podávány formou švédských stolů od 7.00 do 10.00 hod.Dále je Vám k dispozici lobby bar od 00.00 do 24.00 hod. V letních měsících je hostům k dispozici zahrádka v areálu hotelu s nabídkou lehkého občerstvení a zmrzlinových pohárů.Pro obědy a večeře Vám rádi doporučíme výborné restaurace v blízkosti hotelu.

Popis okolí

Historické hornické město Stříbro, proslulé ve středověku těžbou zlata a stříbra. Samotné město má zajímavé historické jádro a okolní krásnou přírodu včetně výletní přehrady Hracholusky. Jen šest kilometrů odtud je monumentální barokní klášter v Kladrubech, zařazený mezi památky Unesco.

Tipy na výlet po okolí

Hotel Alexander se nachází na strategickém místě přímo v srdci města Stříbro. Je ideálním výchozím bodem pro výlety do přírody a za památkami. Doporučujeme návštěvu například Hracholuské přehrady, kláštera Teplá, Kladrub, golfového hřiště Alfrédov, světoznámého Plzeňského pivovaru a pro aktivní dovolenou rozsáhlou síť cyklostezek.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete