Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Alf - Borovany

Borovany

Hotel ALF*** se nachází na jihu Čech, na náměstí malého města Borovany, 18 km jihovýchodně od Českých Budějovic a lázeňského města Třeboň. Nabízíme dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, některé i televizí a telefonem. Pro náročné hosty jsou zde tři apartmá. V hotelu je k dispozici výtah a možnost úschovy kol. Celková kapacita hotelu je 56 lůžek…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Žižkovo náměstí 2, Borovany
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
České Budějovice
Obec
Borovany

Fotogalerie k článku

Hotel ALF*** se nachází na jihu Čech, na náměstí malého města Borovany, 18 km jihovýchodně od Českých Budějovic a lázeňského města Třeboň. Nabízíme dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky. Všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením, některé i televizí a telefonem. Pro náročné hosty jsou zde tři apartmá. V hotelu je k dispozici výtah a možnost úschovy kol. Celková kapacita hotelu je 56 lůžek. Pro zájezdové skupiny ceny dohodou. Uvedené ceny jsou bez snídaně.

Možnosti stravování

V hotelu je restaurace s pódiem a tanečním parketem. Kapacita restaurace je 150 míst k sezení a lze ji rozdělit na tři samostatné salonky. V létě je zde možnost posezení na terase. Na přání hostů zajišťujeme rodinné oslavy, svatební hostiny, školení, firemní semináře, rauty, či taneční večery s živou hudbou. Naše kuchyně nabízí široký výběr minutkových jídel, hotových jídel, různé speciality, případně sestavíme menu v souladu s Vašimi požadavky. Snídaně pro zájezdové skupiny děláme formou švédského stolu, pro jednotlivce výběr z jídelního lístku.

Popis okolí

Okolí Borovan skýtá nepřeberné množství příležitostí pro pěší a zvláště cyklistické výlety. K dispozici je asi dvacet značených cyklotras v členitém terénu, které sledují až na výjimky málo frekventované silnice. V Borovanech lze také využít krytý plavecký bazén, místní hřiště, kde jsou tenisové a volejbalové kurty, případně si pronajmout tělocvičnu.

Tipy na výlet po okolí

Nedaleko lze také navštívit Hlubokou nad Vltavou, Český Krumlov, Nové Hrady a mnoho dalších zajímavých míst.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér v Budějovicích | listopa…

03.11.2024 - 03.11.2024
Senovážné nám. 2, 370…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Královský košt České Budějovice 2024

16.11.2024 - 16.11.2024
Clarion Congress Hotel…

Největší pultová degustace českých a moravských vín.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete