Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Arkáda - Slavonice

Slavonice

Hotel Arkáda*** naleznete v překrásném renesančním městě Slavonice. Přijměte tedy naše pozvání a nechte se hýčkat atmosférou místa a načerpejte zde energii, jejíž přítomnost můžete cítit na každém svém kroku.Nabízíme Vám k dispozici nejen duchem místa protknutou budovu našeho hotelu, ale také množství služeb, které Vám jsme schopni nabídnout. K dispozici Vám je například půjčovna kol, bar, forman…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
náměstí Míru 466, Slavonice
Oblast
Jihozápad
Kraj
Jihočeský kraj
Okres
Jindřichův Hradec
Obec
Slavonice

Fotogalerie k článku

Hotel Arkáda*** naleznete v překrásném renesančním městě Slavonice. Přijměte tedy naše pozvání a nechte se hýčkat atmosférou místa a načerpejte zde energii, jejíž přítomnost můžete cítit na každém svém kroku.Nabízíme Vám k dispozici nejen duchem místa protknutou budovu našeho hotelu, ale také množství služeb, které Vám jsme schopni nabídnout. K dispozici Vám je například půjčovna kol, bar, formanka i restaurace.

Možnosti stravování

Restaurace se nachází v přízemí hotelu, je otevřena denně od 10:00 do 23:00 hodin, v pátek a v sobotu do 1:00 hodiny.Kapacita restaurace je 50 míst, formanka 50 míst, salónek 20 míst, letní předzahrádka 100 míst.Hotová jídla, dietní, vegetariánská a grilovaná. Dále speciality z ryb, drůbeže, zvěřiny, vepřového a hovězího masa. Česká kuchyně, studené a teplé předkrmy, vaječné pokrmy, polévky, uzeniny, dětská jídla, moučníky, těstoviny, domácí bramboráky.

Popis okolí

Město Slavonice a jeho překrásné okolí, pro svou působivou krásu i drsnost nazývané Česká Kanada, jsou pro Vás zárukou příjemného strávení volných chvil.Náš hotel může být také ideální základnou pro výlety do Rakouska. Hraniční přechod je od hotelu vzdálen necelé 2 km a skýtá tedy příležitost i pro pěší návštěvu našich jižních sousedů.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete