Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel ASTORY - Plzeň

Plzeň

Nově provozovaný hotel A-Story nabízí módní stylové ubytování. Nachází se téměř v centru města Plzně a svou polohou navazuje na hlavní tahy městem i na vlakovou a hromadnou dopravu. A-Story hotel zaujme hosty nejen vysokou kvalitou služeb a nabízeného pohodlí. Hotel poskytuje komfort nejen pro turistické pobyty, ale i pro ty, kteří přijíždějí do města plného historie a krásných památek za obchode…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Nádražní 26, Plzeň
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Plzeň-město
Obec
Plzeň

Fotogalerie k článku

Nově provozovaný hotel A-Story nabízí módní stylové ubytování. Nachází se téměř v centru města Plzně a svou polohou navazuje na hlavní tahy městem i na vlakovou a hromadnou dopravu. A-Story hotel zaujme hosty nejen vysokou kvalitou služeb a nabízeného pohodlí. Hotel poskytuje komfort nejen pro turistické pobyty, ale i pro ty, kteří přijíždějí do města plného historie a krásných památek za obchodem či návštěvou přátel. A-Story hotel nabízí ubytování v 31 prostorných a stylových pokojích, které Vás překvapí příjemnou atmosférou a originálním design nábytkem, který byl navržen pouze pro hotel A-story. Pro další pohodlí jsou pokoje vybaveny LCD panelem, telefonem s přímou provolbou, internetovým připojením, minibarem, sejfem a individuálně ovládanou klimatizací. Našim hostům nabízíme: Hodina bowlingu zdarma Naši hosté nyní mohou využít nabídky zahrát si 1 hodinu bowlingu zdarma ve Fantasy Parku v OC Plzeň Plaza. Voucher obdržíte na recepci. Naši hosté nyní mohou využít nabídky 15 % slevu v Cézaru - klenotnictvi, OC Plaza , Plzeň . Voucher obdržíte na recepci.

Možnosti stravování

Nabízíme širokou škálu gastronomických služeb a bohatý výběr z originálních specialit, předkrmů, salátů a dezertů. V pracovních dnech připravujeme zajímavé obědové menu za pouhých 69,-. V nápojovém lístku si můžete vybrat ze široké nabídky alkoholických a nealkoholických nápojů včetně nealkoholického vína a piva. Stále připravujeme nové speciality a akce, kterými si chceme získat a hlavně udržet vaši přízeň. Prostory restaurace a její originální atmosféra je vynikajícím místem pro pořádání rautů a večírků. Na vaše přání vám rádi připravíme svatební hostinu, narozeninovou party nebo jinou oslavu. Cabinet restaurant nabízí posezení pro 50 hostů včetně salónku pro 30 hostů. Doufáme, že vás mile překvapí kvalita obsluhy i umění našich kuchařů. Jsme připraveni vám sestavit jídelníček dle vašich představ... Bude nám ctí pokud se k nám budete rádi vracet.

Popis okolí

Metropole Plzeňského kraje nabízí vše, co potřebuje návštěvník ke spokojenému pobytu. Velké množství památek, muzeí, divadel, galerií, velkou zoologickou zahradu a botanickou zahradu, atraktivní rekreační místa v přírodě, možnosti pro sportovní aktivity a v neposlední řadě spoustu příležitostí k ochutnání slavného plzeňského piva.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Příměstský Tábor Plzeň 2024: Letní …

19.08.2024 - 23.08.2024
Plzeň

V srpnu 2024 se v Plzni odehrávají príměstské tábory, určené pro děti. Tyto tábory, organizované Kuba Cykloškolou, jsou…

CMMB & Iva Pazderková & Václav NOID…

04.10.2024 - 04.10.2024
Plzeň

CMMB (Cimbálová muzika Milana Broučka) naděluje fanouškům (a i sobě) další parádní koncert k 10. výročí její existence…

Královský košt Plzeň 2024

15.11.2024 - 15.11.2024
PARKHOTEL PLZEŇ – U…

Největší pultová degustace českých a moravských vín

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete