Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Aurum - Černý Důl

Černý Důl

Hotel Aurum leží v klidné části Černého Dolu na úpatí Černé hory, necelých 12 km od Vrchlabí a 5 km od Janských Lázní. Díky své lokalitě a kompozici nabízí skvělou příležitost nejen k rodinné dovolené, ale také k pořádání firemních konferencí. Hotel nabízí bohaté sportovní a relaxační vyžití. Přímo v hotelu lze využít vnitřní bazén, whirpool, tělocvičnu i posilovnu, zahrát si biliard či stolní te…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Černý Důl/83, Černý Důl
Oblast
Severovýchod
Kraj
Královéhradecký kraj
Okres
Trutnov
Obec
Černý Důl

Fotogalerie k článku

Hotel Aurum leží v klidné části Černého Dolu na úpatí Černé hory, necelých 12 km od Vrchlabí a 5 km od Janských Lázní. Díky své lokalitě a kompozici nabízí skvělou příležitost nejen k rodinné dovolené, ale také k pořádání firemních konferencí. Hotel nabízí bohaté sportovní a relaxační vyžití. Přímo v hotelu lze využít vnitřní bazén, whirpool, tělocvičnu i posilovnu, zahrát si biliard či stolní tenis. V rámci rehabilitace nabízí také saunu, solárium i masáže zajišťované našimi odbornými pracovníky.Hotel Aurum disponuje i dvěma tenisovými kurty, jeden lze využít i v zimních měsících díky zastřešení. V hotelové depandanci Jáma můžete prožít večer hraním kuželek, šipek i stolního fotbalu. Pro zimní sportovní vyžití je k dispozici několik lyžařských vleků a škola lyžování pro ty nejmenší.Hotel Aurum se svým vybavením i nabízenými aktivitami výrazně zaměřuje na pobyty rodin s dětmi. K využití je připraven dětský koutek vybavený hračkami i venkovní dětské hřiště s prolézačkami a brouzdalištěm. A protože děti milují dobrodružství, domluvíme jim i projížďky na koni. Tak nabitý denní program je jistě nejlépe zakončit společným promítáním pohádky. Navíc můžete využít i bezplatné hlídání dětí profesionální chůvou.V hotelu Aurum lze velmi úspěšně pořádat také akce firemní, při kterých využijete společenský sál se 150 místy i salonek. Běžné je i poskytnutí technického vybavení k přednáškám, stejně jako nabídka rautů a občerstvení. Skupinové pobyty u nás ke své spokojenosti využívají naši nabídku sportovních i rehabilitačních aktivit, stejně jako bohatý sortiment hotelového lobby baru.Pobyt v hotelu Aurum a depandanci Jáma je díky jeho dispozicím a vybavení skvělou volbou, chcete-li prožít svůj volný čas s rodinou či přáteli aktivním odpočinkem a relaxací. Ubytujeme Vás v útulně zařízených dvou či třílůžkových pokojích i apartmánech. Jejich samozřejmou součástí je sociální zařízení, TV a internetové Wi-Fi připojení v celém objektu.

Možnosti stravování

Hotelová restaurace i restaurace v depandanci Jáma jsou připraveny nabídnout Vám to nejlepší z kulinářského umění našich kuchařů. Lobby bar zase vybízí k večernímu posezení s přáteli. Příjemným překvapením je jistě nekuřácké prostředí hotelu.

Popis okolí

Jestliže jste už zkusili vše, co Vám náš hotel nabízí a přesto hledáte další vyžití, projděte se či projeďte po okolí Černého Dolu: jsou zde se turistické stezky vhodné pro pěší, cyklisty a v zimě pro běžkaře. Plánujete-li delší výlet, navštivte královédvorskou ZOO, zámeček Kuks či přírodní Braunův betlém nedaleko. Projděte se po historickém jádru Trutnova a při zpáteční cestě se z Janských Lázní se svezte novou lanovkou až na Černou Horu.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Hypnotizér ve Dvoře Králové | květe…

29.05.2024 - 29.05.2024
náměstí Václava Hanky…

Přijďte se uvolnit a prožít si něco velice výjimečného na představení HYPNOTIZÉR!

Den v růžovém Trutnov 2024

07.06.2024 - 07.06.2024
HOSTINEC DVORAČKA –…

Největší degustace frizzante a růžových vín v České republice. Ochutnejte speciality na grilu.

Trautenberkova 13 2024 - Malá Úpa

09.06.2024 - 09.06.2024
Malá Úpa

Z dětství asi nemáte k Trautenberkovi vybudovaný právě vřelý vztah, my vám ale ukážeme, že spojení s touto legendou…

4. Pochod pro hospic 2024 - Špindle…

22.06.2024 - 22.06.2024
Špindlerův Mlýn

Srdečně Vás zveme na 4. Pochod pro hospic, jehož cílem je podpořit službu domácí hospicové péče a současně ukázat…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete