Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Avicenum Wellness - Lučany nad Nisou

Lučany nad Nisou

Hotel nabízí jak rodinné pobyty, tak i prostředím a vybavením, pobyty ideální pro rekondici, či relaxaci. Překrásná okolní krajina, uprostřed chráněné krajinné oblasti, vhodná pro rekreaci a odpočinek. Hotel má kapacitu celkem 70 lůžek a disponuje wellness centrem, včetně novinky solné jeskyně. Pokoje jsou vybaveny televizí se satelitním příjmem, telefonem, sprchovým koutem a WC. Možnost příjmu i…

Adresa a kontaktní informace

Fotogalerie k článku

Hotel nabízí jak rodinné pobyty, tak i prostředím a vybavením, pobyty ideální pro rekondici, či relaxaci. Překrásná okolní krajina, uprostřed chráněné krajinné oblasti, vhodná pro rekreaci a odpočinek. Hotel má kapacitu celkem 70 lůžek a disponuje wellness centrem, včetně novinky solné jeskyně. Pokoje jsou vybaveny televizí se satelitním příjmem, telefonem, sprchovým koutem a WC. Možnost příjmu internetu ve společných prostorách. Držitelé průkazu ZTP sleva. Hotel Avicenum je dokonale vybaven pro soustředění sportovních klubů po celý rok.

Možnosti stravování

Gastronomický servis zajišťuje sympatická restaurace s venkovní terasou, s nabídkou české kuchyně.

Popis okolí

Hotel se nachází v nadmořské výšce 770 m.n.m. v lukách, u lesů. Překrásná příroda, louky, lesy, rozhledny, lyžařská střediska a koupaliště v blízkosti. Hotel Avicenum Wellness je vzdálen pouze 100 km severně od Prahy, 7 km od Jablonce, 15 km od Liberce, 22 km od hranice s Německem, 25 km od hranice s Polskem.

Tipy na výlet po okolí

Liberec-Ještěd, Jablonec, Bramberk, Slovanka, Josefův Důl, Harrachov, Kořenov, Bedřichov, Severák.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Závody na Kamenici odstartují letoš…

20.04.2024 - 21.04.2024
Plavy

O víkendu 20. – 21. dubna startují na Tanvaldské Kamenici v podhůří Jizerských hor první letošní závody v raftingu. Na…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete