Statistika našeho portálu

  • 102 223 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Beránek - Praha

Praha

Hotel nabízí svým klientům 21 dvoulůžkových pokojů a 6 apartmá, včetně jednoho bezbariérového. Všechny pokoje jsou moderně vybaveny, s kompletním příslušenstvím, telefonem s přímou provolbou, TV – SAT, Wi-Fi přípojkou na internet, trezorem a minibarem. Vybrat si můžete pokoj kuřácký nebo nekuřácký. K dispozici je také 6 konferečních salonků o maximální kapacitě 60 osob. V ceně pronájmu salonku je…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
/93, Praha
Oblast
Praha
Kraj
Praha
Okres
Praha
Obec
Praha

Fotogalerie k článku

Hotel nabízí svým klientům 21 dvoulůžkových pokojů a 6 apartmá, včetně jednoho bezbariérového. Všechny pokoje jsou moderně vybaveny, s kompletním příslušenstvím, telefonem s přímou provolbou, TV – SAT, Wi-Fi přípojkou na internet, trezorem a minibarem. Vybrat si můžete pokoj kuřácký nebo nekuřácký. K dispozici je také 6 konferečních salonků o maximální kapacitě 60 osob. V ceně pronájmu salonku je veškerá projekční technika, ozvučení, flipchart, wi-fi připojení k internetu a vše potřebné pro konference a prezentace.

Možnosti stravování

V ceně ubytování je zahrnuta snídaně formou švédského stolu s bohatým výběrem z teplé a studené kuchyně. Po celý den jsou hostům k dispozici prostory restaurace, pivnice, vinárny i venkovní zahrádky. Velmi pěkné architektonické řešení všech prostor vytváří atraktivní prostředí pro společenské akce – firemní večírky, svatby, promoce, významná životní jubilea. Na své si u nás přijdou i milovníci sportu a na dvou plazmových televizích si mohou vychutnat projekce sportovních přenosů.

Popis okolí

Nově vybudovaný hotel Beránek Praha se nacází v klidném prostředí chráněného přírodního parku Šárka, v rezidenční části Prahy 6 Nebušice. Jeho výhodná poloha zajišťuje našim hostům výbornou dostupnost k nejvýznamnějším památkám Prahy. Vzdálenost od historického centra je 7 km, od Pražského hradu 5 km a od Mezinárodního letiště Praha 4,5 km.

Tipy na výlet po okolí

Wellness centrum Olymp nabízí masáže, kosmetiku, manikúru a pedikúru. Nechte se opečovávat uklidňující rukou maséra, profesionální péčí kosmetičky, provonět své tělo čokoládou, pročistit medem či se oddat voňavé aromaterapii. Studio Namaste nabízí cvičení na gymnastických míčích, powerjógu, pilates či cvičení pro těhotné. Přijďte se poradit ohledně zdravého životního stylu. Čtyřdráhový bowling nabízí zábavu pro všechny věkové kategorie. Naproti hotelu můžete využít 4 tenisové kurty s antukovým povrchem, víceúčelové sportovní hřiště fotbal, házená, atletika či sportovní halu. V těsném sousedství hotelu Beránek Praha se nacází přírodní park Šárka, který nabízí mnoho sportovně-relaxačních aktivit turistika, cyklistika, outdoorové aktivity. 2,5 km od hotelu na Vás čeká jezdecká stáj Preláta.

Zajímavé akce v okolí

Nechte se hýčkat na Festivalu krásy…

18.04.2024 - 21.04.2024
Metropole Zličín

Máte rádi módu a neunikne vám žádný nový beauty trend? Tak to určitě nesmíte vynechat Festival krásy a módy v nákupním…

Urban Challenge 2024 - Praha

19.04.2024 - 20.04.2024
Bohnice

Urban Challenge je městský 5km dlouhý běh, který je určený pro každého.

Butky Park otvírá: Festival plný zá…

20.04.2024 - 20.04.2024
Galerie Butovice

Zapište si do kalendáře butovickou událost roku: v sobotu 20. dubna 2024 zahajuje sezónu multifunkční Butky Park a na…

Hokej s Patem a Matem

20.04.2024 - 21.04.2024
Praha

První sportovní akce s Patem a Matem bude patřit jednomu z nejoblíbenějších sportů - hokeji. S roztomilou dvojkou…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete