Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Bílý lev - Rokycany

Rokycany

Hotel Bílý lev se nachází v centru města Rokycan, v blízkosti klíčových příjezdových komunikací a přesto leží v klidném prostředí. Naši hosté mohou využít vybavení 26 pokojů, z toho 1 jednolůžkový, 2 dvoulůžkové a 21 třílůžkových pokojů. Každý má kompletní sociální zařízení, koupelnu, televizi. Pokoje jsou vybaveny kompletním příslušenstvím (sprchou nebo vanou, WC, telefonem, barevnou televizí). …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Malé náměstí 107/1, Rokycany
Oblast
Jihozápad
Kraj
Plzeňský kraj
Okres
Rokycany
Obec
Rokycany

Fotogalerie k článku

Hotel Bílý lev se nachází v centru města Rokycan, v blízkosti klíčových příjezdových komunikací a přesto leží v klidném prostředí. Naši hosté mohou využít vybavení 26 pokojů, z toho 1 jednolůžkový, 2 dvoulůžkové a 21 třílůžkových pokojů. Každý má kompletní sociální zařízení, koupelnu, televizi. Pokoje jsou vybaveny kompletním příslušenstvím (sprchou nebo vanou, WC, telefonem, barevnou televizí). Jeden třílůžkový pokoj je bezbariérový.

Možnosti stravování

Příjemně zařízená restaurace s milou obsluhou Vám nabízí celodenní nabídku české a mezinárodní kuchyně, pestrou nabídku vín české i zahraniční produkce. Kapacita restaurace je 75 osob. Patří k ní též letní terasa, poskytující příjemné posezení pod otevřeným nebem.

Popis okolí

Hotel Bílý lev se nachází v centru města Rokycan, v blízkosti klíčových příjezdových komunikací a přesto leží v klidném prostředí.

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Komentovaná prohlídka výstavy obraz…

31.07.2024 - 31.07.2024
Výstavní síň muzea

Jedinečná letní příležitost: užijte si komentovanou prohlídku výstavy západočeských krajinářů s názvem KDE DOMOV MŮJ v…

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete