Statistika našeho portálu

  • 102 098 Akcí v kalendáři
  • 5 391 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

hotel Bobycentrum ****

Brno

Hotel Brno BOBYCENTRUM ****  Vám poskytne komfortní ubytování v Brně. S kvalitní dopravní dostupností nejen do samotného centra města Brna, ale také na Brněnské výstaviště nebo na Brněnský okruh. Jezdíte do Brna na služební cesty, navštěvujete brněnské veletrhy nebo sem jezdíte za zábavou a odpočinkem? Je pro Vás pohodlné ubytování Brno a vysoká kvalita nabízených služeb klíčové? Brno je kulturní…

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Sportovní 60200/2a, Brno
Oblast
Jihovýchod
Kraj
Jihomoravský kraj
Okres
Brno-město
Obec
Brno

Fotogalerie k článku

Hotel Brno BOBYCENTRUM ****  Vám poskytne komfortní ubytování v Brně. S kvalitní dopravní dostupností nejen do samotného centra města Brna, ale také na Brněnské výstaviště nebo na Brněnský okruh. Jezdíte do Brna na služební cesty, navštěvujete brněnské veletrhy nebo sem jezdíte za zábavou a odpočinkem? Je pro Vás pohodlné ubytování Brno a vysoká kvalita nabízených služeb klíčové? Brno je kulturním městem se širokou škálou kulturního a sportovního vyžití a Hotel Brno BOBYCENTRUM****  Vám nabízí ubytování v Brně na odpovídající úrovni. Kromě kvalitního ubytování je Vám k dispozici hotelová restaurace Inspirace, kde se postarají o nezapomenutelný gastronomický zážitek. Kombinace komfortního ubytování a gastronomie hotelové restaurace dodá Vašemu pobytu v Brně zážitek, díky kterému se do Brna budete rádi vracet.

Pokoje Hotel Brno BOBYCENTRUM ****  Vám zaručí příjemný a poklidný pobyt a jsou vybaveny klimatizací, satelitní TV, psacím stolem, kobercem, lampičkou, pro Vaše cennosti je k dispozici trezor, samozřejmostí je vysoušeč vlasů, žebříkové topení v koupelně a vana na každém pokoji, minibar, pokoje jsou zabezpečeny karetním otevíráním zámku a wifi připojením ZDARMA. Dále hotel Brno nabízí službu probuzení, možnost přidání přistýlky, dětské postýlky a také Vaši domácí mazlíčci jsou na Hotel Brno BOBYCENTRUM **** vítáni.

Možnosti stravování

Hotelová restaurace INSPIRACE nabízí jídla a pokrmy odpovídající trendům moderní gastronomie. Jídelní lístek je pravidelně přizpůsobován sezónním nabídkám.

Hotelová restaurace INSPIRACE chce zabezpečit hotelovým hostům co možná největší komfort, který startuje již v ranních hodinách a to v podobě snídaní. Snídaně se podávají od 7:00 do 10:00 hodin avšak klíčová je pro nás spokojenost a pohodlí hostů, v tomto případě lze přistoupit k individuálnímu řešení vycházející z přání hostů, dřívější snídaně nebo snídaně formou balíčku. Dále také hotelová restaurace nabízí více variant bohaté snídaně:

  • bufetová
  • kontinentální a mnoho dalších.

Kromě běžného provozu hotelové restaurace, který je od 11:00 do 23:00 hodin nabízí také menu, které splní Vaše očekávání.V restauraci můžete uspořádat:

  • firemní akce a školení,
  • narozeninové a rodinné oslavy
  • promoce a jiné události vyžadující kvalitní gastronomický zážitek

Samozřejmostí jsou vždy čerstvé, kvalitní a sezónní suroviny využívané při přípravě pokrmů. A taktéž profesionální, milá a ochotná obsluha. Dejte prostor hotelové restauraci INSPIRACE v Brně, aby Vám naservírovala gastronomický zážitek. Skvělý gastronomický zážitek prožijete v příjemném prostředí s romantickým osvětlením a velkým akváriem.

Rezervace provádějte na telefonním čísle: 533 555 933

Mapa

Zajímavé akce v okolí

Noční běh pro Světlušku pokračuje v…

04.04.2024 - 04.04.2024
Špilberk

Již třetí letošní Noční běh pro Světlušku hostí jihomoravská metropole Brno. Ve čtvrtek 4. dubna opět ve 21 hod.…

Hravé neděle na Zážitkovce Brno - 2…

07.04.2024 - 07.04.2024
Zážitkovka Brno

Pomalujte a odneste si tričko s čupr chobotnicí, hrajte novinky i topovky od Kvída.

Hravé neděle na Zážitkovce Brno - 2…

14.04.2024 - 14.04.2024
Zážitkovka Brno

Utkejte se v malířském souboji. Poznejte Albi novinku ze série párty her.

Čeho že se Drobek bojí? - divadlo D…

16.04.2024 - 16.04.2024
Klub Leitnerova…

Inscenace, kde děti ovlivňují děj. Určeno pro děti 3 +.

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete