Statistika našeho portálu

  • 102 717 Akcí v kalendáři
  • 5 390 Ubytovacích zařízení
  • 24 208 Míst a památek

Hotel Bohemia Excellent - Klášterec nad Ohří

Klášterec nad Ohří

Hotel Bohemia Excellent se nachází v malebném prostředí Krušných hor. je propojen s lázněmi Evženie, kde na Vás čekají různé wellness procedury. Ubytovat se můžete v nově rekonstruovaných pokojích, které jsou zařízené v teplých tónech. K dispozici je dohromady 17 pokojů, z toho jsou 2 apartmány a dva pokoje jako rodinný apartmán. Součástí každého pokoje je lednice, televize se satelitem, telefon …

Adresa a kontaktní informace

Adresa:
Třebízského 431 51/184, Klášterec nad Ohří
Oblast
Severozápad
Kraj
Ústecký kraj
Okres
Chomutov
Obec
Klášterec nad Ohří

Fotogalerie k článku

Hotel Bohemia Excellent se nachází v malebném prostředí Krušných hor. je propojen s lázněmi Evženie, kde na Vás čekají různé wellness procedury. Ubytovat se můžete v nově rekonstruovaných pokojích, které jsou zařízené v teplých tónech. K dispozici je dohromady 17 pokojů, z toho jsou 2 apartmány a dva pokoje jako rodinný apartmán. Součástí každého pokoje je lednice, televize se satelitem, telefon a je také možnost připojení k internetu. Každý pokoj se může pyšnit vlastním sociálním zařízením se sprchovým koutem či vanou.

Možnosti stravování

V hotelu je k dispozici restaurace, kde najdete bohatý výběr jídel z české i zahraniční kuchyně a zajisté sami oceníte skvělou kvalitu. O víkendech si užijete příjemné posezení s poslechem živé hudby a tance. V našem hotelu je také salonek s kapacitou 20 ti míst k pořádání rautů, svateb, školení a jiných společenských akcí.

Popis okolí

V okolí hotelu Bohemia Excellent je možné široké sportovní vyžití od turistiky, přes tenis, jízdu na koni až po lyžování.

Tipy na výlet po okolí

Navštívit můžete anglický zámecký park, zříceniny hradů, aquapark, klášterecký zámek s hrobkou thunů a spousty dalších zajímavých turistických památek.

Mapa

Související kategorie

« zpět na seznam položek

Sdílet

Na Atlase Česka dále najdete